Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare miniincarcator JCB Robot 1105

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB Robot 1105
Cod produs
N2UR60B9-C-MI
Out Of stock
Descriere
Cum crezi ca poti ajuta utilajul tau sa aiba o viata lunga si buna, spre binele afacerii tale? Doar cu piese de schimb de rezistente, cum e si pompa alimentare JCB Robot 1105 de calitate garantata de producatorul european. Nu improviza si nu neglija calitatea pieselor de schimb!
Consilierii nostri iti vor oferi toate detaliile despre aceasta piesa si compatibilitatea ei cu utilajul, deci nu ezita sa-i apelezi. Suna la unul dintre numerele de telefon afisate sau completeaza formularul de pe site pentru a comanda.
Partenerii nostri cu echipe tehnice mobile vor raspunde la apel, daca ai nevoie. Poti sa-i soliciti pentru revizii tehnice, pentru reparatii in teren sau montaj. Suna-ne si vei vedea cat sunt de eficienti!
Pompa alimentare JCB Robot 1105 este de o importanta cruciala pentru alimentarea motorului!
Semnele de avarie precum: motorul porneste greu sau deloc, acceleratia nu mai functioneaza, se aud zgomote ciudate, sau ramai in pana de combustibil cu rezervorul plin - trebuie sa te puna in garda ca pompa de alimentare e defecta. Pompa de alimentare trimite combustibilul din rezervor catre motor si, daca ea nu functioneaza, motorul va fi alimentat cu intreruperi sau deloc. Monteaza pe utilajul tau pompa pe care ti-o recomandam si vei scapa de probleme!
Suna-ne si intreaba! Gratis!
Cand ti-e lumea mai draga, ti se opreste utilajul pe camp si nu porneste si pace! Nu-i dai de cap? Suna-ne, consultantii nostri iti vor identifica defectiunea si iti vor spune ce piesa de schimb se potriveste, trebuie doar sa le dai cateva date.
Pompa de alimentare pentru miniincarcator JCB Robot 1105  are certificari ferme in privinta calitatii. Are garantie extinsa pentru 1 an, poti fi sigur ca, daca are cumva defecte de fabricatie, o vom inlocui cu o pompa noua.
Suntem gata sa iti dam pompa alimentare JCB Robot 1105 direct din depozitul nostru! Daca nu poti veni sa o iei personal, ea ajunge la tine prin curier rapid in aproximativ 24 de ore, se afla pe stoc!
Poti plati ramburs si poti deschide coletul la livrare.
Tot ce poate influenta functionarea motorului este extrem de delicat de asamblat! De aceea te rugam sa apelezi la cineva specializat in astfel de reparatii. Iti putem recomanda noi pe unul dintre partenerii nostri, avem in orice colt de tara mesteri cu ateliere mobile gata sa sara in ajutor!
Specificatii tehnice
• Pompa mecanica cu membrana are prinderea pe blocul motor in 4 suruburi
• Distanta intre gauri pe verticala este de 25 mm
• Distanta pe orizontala este de 45 mm (masurata din centrul gaurii)
• Lungimea tijei este de 35 mm
• Admisia si iesirea sunt de ’, cu filet pas normal.
• Pentru o  etansare perfecta, este livrata impreuna cu garnitura
Trimite mesaj
Din Gura in Gura