Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de injectie pentru incarcator telescopic JCB 541-70

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 541-70
Cod produs
FIKO2C3X-M
Out Of stock
Descriere
Profita de oferta noastra pentru aceasta pompa de injectie pentru incarcator telescopic JCB 541-70 - ceea ce iti oferim este un produs nou, original, care se gaseste in oferta noastra la un pret promotional.
Pentru a comanda aceasta pompa de injectie JCB 541-70 este suficient sa completezi formularul de pe site sau sa ne suni la unul din numerele de telefon afisate. Vei fi incantat- livram componenta complet echipata si gata de montaj!

Ai nevoie de ajutor de specialitate? Solutia suntem tot noi!
Inainte de achizitia produsului, iti recomandam efectuarea unei constatari de catre un specialist. Venim in intampinarea ta cu una din echipele de service mobil ale firmei, care poate verifica starea incarcatorului telescopic, la punctul de lucru al acestuia.
Poti trimite pompa de injectie pentru test pe banc de probe sau o masina de service mobil se poate prezenta la tine. Pentru mai multe informatii despre acest serviciu, te rugam sa iei legatura cu departamentul tehnic al firmei!

Cere acum o oferta pentru aceasta pompa de injectie JCB 541-70 si vei fi multumit!
Consilierii nostri iti sunt alaturi si daca ai nevoie de asistenta la verificarea compatibilitatii componentelor care te intereseaza cu utilajul din dotare.
De asemenea, insotim mereu oferta de piese de schimb de calitate cu servicii tehnice, dedicate si adaptate nevoilor pe care le ai in acest moment!
Iti asiguram gratuit consultanta tehnica si beneficiezi de oferte personalizate si solutii complete din partea noastra!

Aceasta piesa de calitate superioara ajunge in posesia ta impreuna cu factura si certificatul de garantie, valabil 1 an, de la data cumpararii.

Comanda acum o astfel de pompa injectie JCB 541-70 si vei beneficia de ea in cel mai scurt timp, avand si siguranta ca o vei primi in stare perfecta, deoarece poti deschide coletul inainte de a plati rambursul curierului.
Daca preferi, poti ridica pompa de injectie comandata si de la sediul firmei, din apropiere de Bucuresti.

Pentru functionarea corespunzatoare a utilajului, iti recomandam sa apelezi la serviciile de montaj oferite de un service autorizat sau la personalul nostru calificat.
Dispunem de echipe de service mobil pe intreg teritoriul tarii, astfel incat sa te putem ajuta la montaj sau la reparatii, la punctul de lucru al utilajului.
Nu ezita si cere date suplimentare de la consultantii nostri tehnici!

Codul produsului este FIKO2C3X-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura