Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa dimensiune 84x70x32mm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Cele mai bune alegeri pe care le poti face sunt cele care se axeaza pe calitate. Iti recomandam aceasta bucsa dimensiune 84x70x32mm pentru a o inlocui cu succes pe cea uzata, oferindu-i forte proaspete utilajului tau. O echivalenta de cea mai buna calitate ce se ridica la inaltimea componentei originale prin fiabilitatea si rezistenta de care da dovada. Un ajutor de nadejde al utilajului tau, cu rol important in reducerea frictiunii dintre elementele metalice. Faci o alegere excelenta, iar pretul o sa-ti placa si el!

Apeleaza cu incredere la noi ori de cate ori intampini vreo problema tehnica. Aici este taramul pieselor de schimb pentru utilaje si vei gasi remediile potrivite in orice situatie. Ne-am dotat ca la carte si acoperim nevoile de intretinere ale unei palete largi de modele de utilaje, incat mai mult ca sigur gasesti la noi orice piesa ti-ar fi necesara. Iar de n-o fi, facem tot posibilul sa ti-o aducem din orice colt al lumii, daca se fabrica. Suna-ne si fa-ti misiunea mai usoara alaturi de noi!

Bucsa dimensiune 84x70x32mm - calitate pana in cel mai mic detaliu!
Componente uzuale, de dimensiuni reduse, bucsele nu pot lipsi din structura utilajului tau. Le regasesti in diferite forme si ipostaze, in diferite parti ale utilajului tau. Aceasta bucsa asigura o miscare precisa si fluida, reducand considerabil coeficientul de frecare intre componentele metalice ale utilajului tau. Tine astfel la distanta uzura prematura, sporind efcienta si siguranta si rarind, totodata, vizitele in service.

Un sfat de la un expert, pentru un rezultat perfect!
Serviciul nostru de consultanta gratuita va fi mereu disponibil si usor accesibil. Echipa noastra de experti este pregatita sa-ti ofere recomandari si solutii adaptate nevoilor tale. Iti vor furniza toate informatiile necesare pentru ca tu sa poti atinge standardul la care aspiri. Contacteaza-ne cu incredere pentru a primi sfaturile unor specialisti care sa te directioneze spre succes!

Livrare
Promptitudinea este unul dintre principiile noastre, astfel ca ne asiguram ca n-ai sa astepti piesa de care ai nevoie. Aceasta bucsa dimensiune 84x70x32mm ajunge la tine super rapid, caci ti-o expediem de indata ce vei plasa comanda online sau telefonic. Ai si posibilitatea sa ridici personal coletul de la sediul nostru de langa Bucuresti, de esti prin apropiere.

Montaj
Un montaj profesionist este unul dintre factorii-cheie care influenteaza functionarea piesei si, implicit, a utilajului tau. Alege intotdeauna sa iti duci masinaria la un service acreditat si ii vei oferi acesteia cele mai bune conditii de operare. Un montaj corect asigura alinierea perfecta a componentelor si previne astfel aparitia neasteptata a defectiunilor. Daca nu stii incotro sa te indrepti, da-ne de veste si te indrumam noi!

Specificatii tehnice

Bucsa dimensiune 84x70x32mm
Diametru exterior: 84mm
Diametru interior: 70mm
Inaltime: 32mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura