Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa sasiu tractor forestier pe senile Caterpillar 517

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 517
Cod produs
8L3IG2MC-AT
Out Of stock
Descriere
Nu lasa nimic la voia intamplarii daca vrei sa te poti baza pe utilajul tau in desfasurarea activitatii tale. Chiar si o simpla bucsa isi arata insemnatatea atunci cand se uzeaza si iti lipseste masinaria de contributia sa. Aceasta bucsa sasiu tractor Caterpillar 517 de care se pare ca ai acum nevoie este o alegere nemaipomenita din toate punctele de vedere. Raportul pret-calitate este excelent, iar rezultatele vor fi peste asteptarile tale. O fi o piesa echivalenta, insa calitatile sale sunt la inaltime. Rezistenta si fiabilitatea ei sunt surprinzatoare, vei vedea!

Daca vrei sa afli mai multe despre caracteristicile acestei piese ori despre interventia careia urmeaza sa-i dai curs, nu te sfii sa ne contactezi! Specialistii nostri iti stau la dispozitie pentru informatii suplimentare si pentru a-ti limpezi eventualele neclaritati. E mai bine cand ai o imagine clara asupra situatiei, nu-i asa? Suna-ne si n-are sa ti se mai para dificila intretinerea utilajului tau!

Bucsa sasiu tractor Caterpillar 517 - pentru un plus de eficienta!
Componente uzuale, de dimensiuni reduse, bucsele nu pot lipsi din structura utilajului tau. Montata pe sasiul utilajului tau, aceasta bucsa asigura o miscare precisa si are grija ca miscarea sa fie una fluida, reducand considerabil coeficientul de frecare intre componentele metalice. Tine astfel la distanta uzura prematura, sporind efcienta si siguranta si rarind, totodata, vizitele in service.

Un sfat de la un expert, pentru un rezultat perfect!
Serviciul nostru de consultanta gratuita va fi mereu disponibil si usor accesibil. Echipa noastra de experti este pregatita sa-ti ofere recomandari si solutii adaptate nevoilor tale. Iti vor furniza toate informatiile necesare pentru ca tu sa poti atinge standardul la care aspiri. Contacteaza-ne cu incredere pentru a primi sfaturile unor specialisti care sa te directioneze spre succes!

Livrare
Promptitudinea este unul dintre principiile noastre, astfel ca ne asiguram ca n-ai sa astepti piesa de care ai nevoie. Aceasta bucsa sasiu pentru tractor forestier pe senile Caterpillar 517 ajunge la tine super rapid, caci ti-o expediem de indata ce vei plasa comanda online sau telefonic. Ai si posibilitatea sa ridici personal coletul de la sediul nostru de langa Bucuresti, de esti prin apropiere.

Montaj
Un montaj profesionist este unul dintre factorii-cheie care influenteaza functionarea piesei si, implicit, a utilajului tau. Alege intotdeauna sa iti duci masinaria la un service acreditat si ii vei oferi acesteia cele mai bune conditii de operare. Un montaj corect asigura alinierea perfecta a componentelor si previne astfel aparitia neasteptata a defectiunilor. Daca nu stii incotro sa te indrepti, da-ne de veste si te indrumam noi!

Bucsa dimensiune 84x70x32mm
Diametru exterior: 84mm
Diametru interior: 70mm
Inaltime: 32mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura