Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa Caterpillar 5846635

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 5846635
Cod produs
6LMZ01UG-IM
Out Of stock
Descriere
In aceasta era a evolutiei tehnologice in care traim, utilizarea celor mai moderne componente se dovedeste a fi inima functionarii corespunzatoare a utilajelor tale. Aceasta bucsa Caterpillar 5846635 este un veritabil exemplu al eforturilor permanente de dezvoltare a tehnicii. Echiparea masinariilor tale cu aceasta va garanta o imbunatatire drastica a modului de functionare al acesteia. Eficacitatea de care va da dovada te va impresiona si convinge ca ai facut o investitie inteleapta!

Noua bucsa din oferta noastra reprezinta un punct culminant al inovatiei tehnologice. Realizata din materiale calitative si cu o preocupare deosebita pentru siguranta si durabilitate, aceasta componenta este o adevarata investitie in succesul proiectelor tale viitoare. Rezistenta acesteia in fata conditiilor de munca solicitante ale santierului iti demonstreaza ca merita sa iti pui increderea in ea. Calitatea rezultatelor obtinute cu ajutorul acesteia iti va demonstra ca aceasta este piesa potrivita pentru tine!

Performanta bucsa Caterpillar 5846635 - garantia unui mediu sigur de lucru!
Siguranta este o prioritate atunci cand vorbim de mediul de lucru al santierului. Aceasta bucsa, montata pe sania de rotire a bratului utilajului tau, contribuie la cresterea sigurantei prin stabilizarea bratului si prin reducerea coeficientului de frecare. Aceasta reduce riscul de defectare sau deplasare necontrolata a bratului, asigurand un mediu de lucru mai sigur pentru toti cei implicati. Miscarile bratului vor deveni de asemenea mai precise, permitand operatorului sa manevreze utilajul intr-un mod mult mai eficient.

Cere chiar acum opinia unui specialist!
In goana dupa rezultate este foarte important sa depasesti rapid orice obstacol poate aparea. Inclusiv intrebarile acaparante care apar odata cu situatiile nefamiliare pot deveni o piedica. Elibereaza-ti drumul spre succes apeland la indrumarea expertilor din echipa noastra. Serviciul nostru de consultanta gratuita iti va sta la dispozitie! Astfel te vei bucura de sfaturile pricepute ale unor profesionisti!

Livrare
Profesionalismul este principiul nostru cel mai de pret! Nu te vom lasa sa astepti mai mult decat este cazul! Ne vom misca eficient pentru a garanta ca noua ta bucsa Caterpillar 5846635 va ajunge la tine din depozitul nostru in aproximativ 24 de ore. Contacteaza-ne cu incredere pentru a afla detaliile care te intereseaza!

Montaj
Utilajele pe care te bazezi au nevoie de cele mai bune ingrijiri cu putinta din partea ta! Pe langa piese de calitate, acestea au nevoie si de un montaj corespunzator al acestora. Asigura-te ca prietenii tai de incredere ajung pe mana unui expert! Alege un atelier service autorizat! Daca nu cunosti astfel de locatii, solicita-ne trimiterea unei liste cu service-uri partenere! Vom avea grija sa apelezi la oamenii potriviti!

Specificatii tehnice

-Bucsa dimensiune 84x70x32mm
-Diametru exterior: 84mm
-Diametru interior: 70mm
-Inaltime: 32mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura