Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa prindere calut-brat spate Caterpillar 444E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 444E
Cod produs
QTHMJOV8-AS
Out Of stock
Descriere
Utilajul este cel pe care te bazezi! Trebuie sa recunoastem ca fara ele, aceasta industrie nu ar mai exista! De aceea este important ca atunci cand sanatatea masinariei tale sufera, trebuie sa actionezi instant! Apeleaza la piese de schimb de ultima generatie precum aceasta bucsa prindere calut-brat spate Caterpillar 444E din gama pieselor de articulatie! O investitie sigura!
Optimismul in combinatie cu alegerile potrivite este o formula puternica pentru succes! Noi suntem cei mai optimisti oameni cu care vei interactiona vreodata! Toata experienta si cazurile care ne-au provocat, sunt astazi motivul pentru care putem fi optimisti indiferent de problema! Vino si tu cu problema ta la noi! O vom analiza si o vom combate cu cele mai noi informatii!

Bucsa prindere calut-brat spate Caterpillar 444E - prelucrata dupa tehnici moderne!
Cand esti in cautarea unei piese cu un rol anume, iti doresti sa te alegi cu cea mai buna versiune a sa. Sigur aceasta bucsa se potriveste descrierii! Prelucrata sa reziste, din materiale prime, aceasta preia uzura dintre bolt si locul unde este montata! Alege sa investesti in calitate!

Informatia - sufletul acestei industrii!
Niciodata nu e prea multa informatie! Mereu este loc pentru ceva nou, mai ales in domeniul in care activezi! Serviciul gratuit de consultanta a fost infiintat tocmai cu acest scop, de a face stocul de informatii pentru fiecare client! In compania expertilor vei alege piesa potrivita si vei primi propriul tau plan de intretinere pe care sa-l utilizezi ca o rutina zilnica! Poti intreba orice! Vom raspunde prompt!

Livrare
Timpul trebuie folosit in avantajul nostru! Mai ales in aceasta industrie! Ai plasat comanda pe site pentru aceasta bucsa prindere calut-brat spate Caterpillar 444E noua? Piesa va ajunge la tine in doar 24 de ore, oriunde in tara!

Montaj
Calitatea piesei pe care ti-o livram va fi intacta mult timp daca alegi sa o montezi intr-un atelier de specialitate. Sub indicatiile unor specialisti sigur va iesi o treaba grozava! Investitia ta va fi la loc sigur si piesa va putea fi exploatata mult timp fara a-si degrada conditia! Daca nu stii unde ai putea apela, da-ne de stire si iti recomandam un atelier din apropierea ta!

Specificatii

• Dimensiune: 65x75x50mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura