Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa prindere cupa spate buldoexcavator Caterpillar 444E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 444E
Cod produs
NK2D05J1-AM
Out Of stock
Descriere
Ce-ti doresti cel mai mult de la bucsa prindere cupa spate Caterpillar 444E din oferta noastra? Ai zis cumva eficienta, precizie, fiabilitate, performanta? Le ai! Fabricata din materiale foarte bune si conceputa sa reziste la uzura si solicitari intense, aceasta piesa „se bucura” de numeroase avantaje. Are durabilitate sporita. Are eficienta crescuta. Te scuteste de cheltuieli suplimentare pe care odinioara le faceai pentru inlocuirea ei frecventa. Daca am reusit sa te convingem ca asta e ceea ce cauti, atunci nu mai sta pe ganduri si contacteaza-ne! Echipa noastra este pregatita sa-ti raspunda si la toate intrebarile pe care le ai legate de acest produs.

La ACN Piese Utilaje punem mare pret pe experienta ta pe parcursul procesului de cumparare. De aceea, am conceput un serviciu de consultanta tehnica gratuita, prin care expertii nostri iti vor clarifica toate nelamuririle pe care le ai cu privire la acest model de manson sau la oricare alte produse din oferta noastra. Nu ezita sa ne contactezi! Te asteapta o experienta extraordinara. Ba chiar iti oferim si sprijin post-vanzare, punandu-te in contact cu unul dintre service-urile partenere din tara pentru montarea pieselor cumparate de la noi.

Bucsa prindere cupa spate Caterpillar 444E - proiectata sa reziste si mai mult!

Te invitam intr-o calatorie a calitatii si a esteticii incontestabile in lumea pieselor de schimb pentru utilaje grele. Cu mare bucurie, incepem prin a-ti vorbi astazi despre bucsa de prindere, o bijuterie, daca vrei, a sistemului de articulatie. Acest manson de mici dimensiuni a fost proiectat ca sa reziste cerintelor operatorilor de buldoexcavatoare.

- Bucsa pe care o regasesti in oferta noastra prelungeste rezistenta la conditiile severe de lucru de pe santier, impiedicand aparitia prea curand a uzurii premature.
- Spre deosebire de modelele vechi sau cele actuale de dezuina, bucsa noastra nu mai cauzeaza intreruperi frecvente in fluxul de lucru din cauza degradarii.
- Aceasta piesa este realizata din materiale de cea mai buna calitate, care ofera o experienta mult mai buna operatorului utilajului.

Profita de aceasta ocazie si contacteaza-ne pentru a comanda acest model de bucsa. Cu ea, vei uita, cel putin pentru o perioada, de reparatii sau proceduri frecvente de inlocuire. Vei economisi astfel bani si timp, resurse atat de pretioase in zilele noastre.

Cu ACN Piese Utilaje ai parte de servicii complete!

Echipa noastra stie ca, pentru a fi printre cei mai buni de pe piata, ai nevoie de produse de calitate si de oameni care sa ridice stindardul calitatii. Alegand produsele noastre, optezi pentru un plus de valoare si pentru o experienta de cumparare extraordinara. La fel de exceptionala este si echipa noastra de specialisti, cu expertiza tehnica in sange. Zi de zi, acesti colegi isi pun timpul si cunostintele la dispozitia ta pentru a-ti vorbi despre piesele care te intereseaza. Sunt niste superoameni, zau! Investeste in calitate si performanta! Contacteaza-ne!

Livrare

Stim ca ai nevoie „ieri” de bucsa pe care urmeaza sa o comanzi, de aceea ne straduim sa ti-o trimitem in mai putin de 24 de ore. Suntem mandri ca micuta noastra bucsa prindere cupa spate pentru buldoexcavator Caterpillar 444E va ajunge la tine suficient de repede cat sa-ti programezi vizita la service. Intelegem ca orice oprire a utilajului poate avea un impact semnificativ asupra proiectului tau, de aceea facem tot ce putem pentru a grabi lucrurile. Contacteaza-ne!

Montaj

Expertii nostri iti recomanda sa nu incerci asta singur acasa. Montarea bucsei in sistemul de articulatie este o treaba de profesionist, pentru ca presupune etape care trebuie respectate cu rigurozitate. Montarea incorecta poate duce la ruperea piesei, la deteriorarea componentelor critice sau la producerea de accidente.

Specificatii

45x58x34mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura