Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa prindere cupa spate buldoexcavator Caterpillar 442D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 442D
Cod produs
DOB76HFY-AM
Out Of stock
Descriere
Daca sistemul de articulatie nu ar fi bine pus la punct, utilajul per se ar fi nefolositor. Cu acest model de bucsa prindere cupa spate Caterpillar 442D, elementele critice ale articulatiei vor fi mult mai bine protejate. Odata montata, bucsa noastra va determina o reducere semnificativa a uzurii premature a componentelor vitale. Asta inseamna economie de costuri si lipsa stresului inutil pe santier. Conceputa sa faca fata celor mai dure conditii de lucru, aceasta piesa de mici dimensiuni va contribui cu spor la continuarea, fara probleme, a lucrarilor.

Cu ACN Piese Utilaje alaturi, fiecare experienta de lucru poate fi privita ca un triumf! Suntem aici pentru a-ti oferi nu doar produse de inalta calitate, ci si o experienta de cumparare extraordinara. Oricine poate vinde bucse, dar noi ne straduim sa facem mai mult decat atat - sa aducem magia in fiecare achizitie! Suntem pasionati de calitate si incercam mereu sa ne asiguram ca produsele pe care le comercializam corespund nevoilor tale. Contacteaza-ne!

Bucsa prindere cupa spate Caterpillar 442D - e mai eficienta!

Te invitam intr-o calatorie a calitatii si a esteticii incontestabile in lumea pieselor de schimb pentru utilaje grele. Cu mare bucurie, incepem prin a-ti vorbi astazi despre bucsa de prindere, o bijuterie, daca vrei, a sistemului de articulatie. Acest manson de mici dimensiuni a fost proiectat ca sa reziste comenzilor operatorilor de buldoexcavatoare.

- Bucsa pe care o regasesti in oferta noastra prelungeste rezistenta la conditiile severe de lucru de pe santier, impiedicand aparitia prea curand a uzurii premature.
- Spre deosebire de modelele vechi sau cele actuale de duzina, bucsa noastra nu mai produce intreruperi frecvente in fluxul de lucru din cauza degradarii.
- Aceasta piesa este realizata din materiale de cea mai buna calitate, care ofera o experienta mult mai buna operatorului utilajului.

Profita de ocazie si contacteaza-ne pentru a comanda acest model de bucsa! Astfel, vei uita, cel putin pentru o perioada, de reparatii sau proceduri frecvente de inlocuire. Vei economisi bani si timp, resurse atat de pretioase in zilele noastre.

Cu ACN Piese Utilaje ai parte de servicii complete

Echipa noastra stie ca, pentru a fi printre cei mai buni de pe piata, ai nevoie nu doar de produse de calitate, ci si de oameni care sa ridice stindardul calitatii. Alegand produsele noastre, optezi pentru un plus de valoare si pentru o experienta de cumparare extraordinara. La fel de exceptionala este si echipa noastra de specialisti, cu expertiza tehnica... in sange. Zi de zi, acesti colegi isi pun timpul si cunostintele la dispozitia ta pentru a-ti vorbi despre piesele care te intereseaza. Sunt niste superoameni, zau! Investeste in calitate si performanta! Contacteaza-ne!

Livrare

Stim ca ai nevoie... „ieri” de bucsa pe care urmeaza sa o comanzi, de aceea ne straduim sa ti-o trimitem in mai putin de 24 de ore. Suntem mandri ca micuta noastra bucsa prindere cupa spate pentru buldoexcavator Caterpillar 442D va ajunge la tine suficient de repede cat sa-ti programezi vizita la service. Intelegem ca orice oprire a utilajului poate avea un impact semnificativ asupra proiectului tau, de aceea facem tot ce putem pentru a grabi lucrurile. Contacteaza-ne!

Montaj

Expertii nostri iti recomanda sa nu incerci asta singur acasa. Montarea bucsei in sistemul de articulatie este o treaba de profesionist, pentru ca presupune etape care trebuie respectate cu rigurozitate. In primul rand, indepartarea bucsei vechi, care e o procedura destul de anevoioasa. Apoi, curatarea temeinica a zonei in care va fi montata bucsa noua. Urmeaza montajul propriu-zis si apoi probarea. Montarea incorecta poate duce la ruperea piesei, la deteriorarea componentelor critice sau la producerea de accidente.

Specificatii

45x58x34mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura