Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa prindere cupa spate buldoexcavator Caterpillar 442E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 442E
Cod produs
RTBIJLF7-AM
Out Of stock
Descriere
Aceasta bucsa prindere cupa spate Caterpillar 442E este garantia performantei si durabilitatii. Esentiala pentru buna functionare a utilajului, micuta piesa ajuta cupa spate sa se miste la comanda operatorului. Daca este de calitate mediocra, bucsa din sistemul de articulatie al cupei poate duce la uzura prematura, afectand performanta si durata de viata a utilajului. Totusi, fii fara grija! Bucsa din oferta noastra a fost gandita special sa raspunda celor mai dure solicitari de pe santier. Este construita din materiale de inalta calitate si este proiectata sa reziste la uzura. Este, daca vrei, ca o cetate fortificata, menita sa ofere protectie elementelor critice din articulatie.

Pentru ca ne dorim sa ai cea mai buna experienta de cumparare din viata ta, te asteptam, drag client, sa ne contactezi pe orice canal de comunicare. Produsele noastre, inclusiv aceasta bucsa, ofera performanta imbunatatita utilajelor pe care sunt montate. Ramai cu gandul la productivitate sporita si costuri reduse si-nseamna ca ai inteles ceea ce vindem noi aici. Investeste inteligent si fii tot timpul informat! Nu ezita sa ne contactezi daca doresti sa cumperi acest model de bucsa!

Bucsa prindere cupa spate Caterpillar 442E - micutul „zbir” din articulatie!

Te invitam intr-o calatorie a calitatii si a esteticii incontestabile in lumea pieselor de schimb pentru utilaje grele. Cu mare bucurie, incepem prin a-ti vorbi astazi despre bucsa de prindere, o bijuterie, daca vrei, a sistemului de articulatie. Acest manson de mici dimensiuni a fost proiectat ca sa reziste cerintelor operatorilor de buldoexcavatoare.

- Bucsa pe care o regasesti in oferta noastra prelungeste rezistenta la conditiile severe de lucru de pe santier, impiedicand aparitia prea curand a uzurii premature.
- Spre deosebire de modelele vechi sau cele actuale de dezuina, bucsa noastra nu mai cauzeaza intreruperi frecvente in fluxul de lucru din cauza degradarii.
- Aceasta piesa este realizata din materiale de cea mai buna calitate, care ofera o experienta mult mai buna operatorului utilajului.

Profita de aceasta ocazie si contacteaza-ne pentru a comanda acest model de bucsa. Cu ea, vei uita, cel putin pentru o perioada, de reparatii sau proceduri frecvente de inlocuire. Vei economisi astfel bani si timp, resurse atat de pretioase in zilele noastre.

Cu ACN Piese Utilaje ai parte de servicii complete

Echipa noastra stie ca, pentru a fi printre cei mai buni de pe piata, ai nevoie de produse de calitate si de oameni care sa ridice stindardul calitatii. Alegand produsele noastre, optezi pentru un plus de valoare si pentru o experienta de cumparare extraordinara. La fel de exceptionala este si echipa noastra de specialisti, cu expertiza tehnica in sange. Zi de zi, acesti colegi isi pun timpul si cunostintele la dispozitia ta pentru a-ti vorbi despre piesele care te intereseaza. Sunt niste superoameni, zau! Investeste in calitate si performanta! Contacteaza-ne!

Livrare

Stim ca ai nevoie „ieri” de bucsa pe care urmeaza sa o comanzi, de aceea ne straduim sa ti-o trimitem in mai putin de 24 de ore. Suntem mandri ca micuta noastra bucsa prindere cupa spate pentru buldoexcavator Caterpillar 442E va ajunge la tine suficient de repede cat sa-ti programezi vizita la service. Contacteaza-ne!

Montaj

Expertii nostri iti recomanda sa nu incerci asta singur acasa. Montarea bucsei in sistemul de articulatie este o treaba de profesionist, pentru ca presupune etape care trebuie respectate cu rigurozitate. In primul rand, indepartarea bucsei vechi, care e o procedura destul de anevoioasa. Apoi, curatarea temeinica a zonei in care va fi montata bucsa noua. Urmeaza montajul propriu-zis si apoi proba. Montarea incorecta poate duce la ruperea piesei, la deteriorarea componentelor critice sau la producerea de accidente. Lista e mai lunga insa! Deci mergi la un service autorizat!

Specificatii

45x58x34mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura