Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa sanie rotire brat spate Caterpillar 442E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 442E
Cod produs
VGCL6KH9-IM
Out Of stock
Descriere
Tu si proiectele tale va bazati in intregime pe utilajele tale. Acestea au nevoie de atentia ta deplina, pentru a te asigura ca sunt in cea mai buna stare cu putinta. Astfel vei garanta ca punerea in practica a ideilor tale va deveni posibila. Pentru a reusi acest lucru, masinariile tale au nevoie de cele mai bune piese cu putinta! Aceasta bucsa sanie rotire brat Caterpillar 442E este candidata ideala pentru pozitia de ajutor de incredere al utilajului tau. Aceasta il va mentine pe prietenul tau de incredere mereu in forma maxima si gata de un nou proiect!

Echipandu-ti masinaria cu aceasta bucsa atent proiectata si executata cu simt de raspundere din cele mai bune materiale vei avea garantia ca parametrii de functionare ai acesteia se vor imbunatati simtitor! Atat eficienta cat si conditiile de siguranta vor fi afectate in mod pozitiv de prezenta acestei piese in componenta utilajului tau. Acesta se va simti recunoscator pentru tot ceea ce faci pentru el si va tine cu siguranta sa iti multumeasca personal atunci cand va veti reintalni pe santier pentru o noua zi de munca.

Bucsa sanie rotire brat Caterpillar 442E - alegerea potrivita pentru eficienta si siguranta!
Aceasta bucsa, atasata saniei de rotire a bratului din spate a buldoexcavatorului tau are rolul de a-l stabiliza pe acesta si de a absorbi socurile si vibratiile din brat si punte in timpul realizarii sarcinilor de lucru, pentru a preveni uzura prematura. Vei putea sa iti iei linistit gandul de la amintirile neplacute ale vizitelor neprevazute cu masinaria la service! Scapand de aceasta problema acaparanta, vei putea folosi acest surplus de energie pentru a te dedica cu adevarat lucrurilor importante.

In primii pasi catre succes ai nevoie de indrumare!
Cand iti incepi lunga ascensiune catre succes in domeniul de care apartii, cele mai mici probleme aparute iti pot lasa senzatia ca sunt adevarate ziduri in fata ta. Nu dispera si nu renunta la visul tau! Contacteaza-i pe colegii nostri si beneficiaza de serviciul de consultanta gratuita disponibil clientilor nostri. Echipa noastra de experti iti va oferi raspunsurile pe care le cauti si de care ai nevoie. Contacteaza-ne cu incredere!

Livrare
De regula se spune ca graba strica treaba, insa in cazul nostru se aplica exact opusul! Cand vine vorba de transportul solutiilor problemelor tale catre tine, cu vigoare si cu graba facem cea mai buna treaba. Noua ta bucsa sanie rotire brat spate pentru buldoexcavator Caterpillar 442E iti va intra in posesie la aproximativ 24 de ore de la plasarea comenzii. Nu te teme sa ne contactezi daca ai nevoie de ceva din partea noastra!

Montaj
Pe langa piesele de cea mai buna calitate, trebuie sa le asiguri utilajelor tale si un montaj corespunzator al acestora! Acest lucru nu este posibil decat in cadrul unui atelier acreditat de service! Ai grija ca locatia unde alegi sa-ti duci masinaria este un autorizata, unde vei da de lucratori profesionisti. Daca nu ai cunostinte despre niciun astfel de atelier, nu te teme sa ne ceri sa-ti punem la dispozitie lista cu ateliere partenere!

Specificatii tehnice
-Bucsa dimensiune 84x70x32mm
-Diametru exterior: 84mm
-Diametru interior: 70mm
-Inaltime: 32mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura