Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cupa excavare 300mm pentru miniexcavator JCB 8065

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 8065
Cod produs
0W2BYS4H-RB
Out Of stock
Descriere
In tara noastra inca mai sunt destule sate in care gospodariile nu sunt conectate la sistemul de canalizare. In aceasta situatie sunt si bunicii tai - teava de canalizare trece prin fata casei lor, dar mai departe bransamentul nu este facut. Asa ca te-ai hotarat sa-i ajuti, vei pune miniexcavatorul la treaba si vei sapa canalul pe unde va trece conducta. Stii de ce anume ai nevoie - de o cupa excavare 300mm JCB 8065 noua!

Cupa pe care o cauti se afla in depozitul nostru, si de-abia asteapta sa o comanzi! Poti face asta printr-un simplu apel telefonic, vei fi pus in legatura cu unul din consultantii nostri care te va ajuta sa plasezi comanda. Curierul va prelua chiar azi produsul, iar maine iti va fi livrat si te poti apuca de treaba! Iti mai spunem ca avem sute, mii de piese originale si calitative, si ne-ar face placere sa punem bazele unei colaborari de durata!

Cautarile tale au luat sfarsit! Avem exact ce-ti trebuie, o cupa excavare 300mm JCB 8065 la cel mai bun pret posibil!
Vei descoperi ca poti folosi cupa de excavare la o multime de treburi, este un instrument util in orice situatie! Principalul sau rol este excavarea solului, iar asta o face potrivita atat pentru domeniul constructiilor, cat si pentru muncile agricole. Este confectionata dintr-un metal gros, de cea mai buna calitate, iar asta ii confera o durabilitate remarcabila. Dupa o lunga perioada de exploatare, uzura isi va spune cuvantul - vei observa deformari sau fisuri ale sistemului de prindere si la nivelul danturii.

Asculta de sfaturile specialistilor nostri, si vei putea profita la maxim de cupa excavare 300mm JCB 8065 achizitionata!
Suntem o echipa de experti in domeniul utilajelor industriale! Consultanta tehnica ce ti-o oferim este gratuita, intrucat vrem sa iei cele mai bune decizii pentru utilajul tau, si sa fi pe deplin multumit de achizitiile facute! Contacteaza-ne si hai sa vorbim despre nevoile afacerii tale!

Colaboram cu cei mai rapizi curieri, iar piesele comandate vor ajunge la tine in timp record! Astfel, marea majoritate a comenzilor sunt inmanate clientilor in 24 de ore! De asemenea, esti oricand binevenit sa ridici cupa excavare 300mm pentru miniexcavator JCB 8065 direct de la sediul nostru!

In mod normal recomandam ca toate piesele sa fie montate intr-un service specializat, insa pentru cupa de excavare acest lucru nu este necesar. Multumita sistemului de cuplare manuala, cupa poate fi atasata cu usurinta la bratul excavatorului, iar intreaga operatiune dureaza cateva minute.

Specificatii tehnice

cuplare manuala;
latime lucru 300mm;
cupa este dotata cu 3 dinti:
dinte stanga - 531/03208
dinte dreapta - 531/03209
dinte central - 531/03205.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura