Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa dimensiune 30x35x37mm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat
Cod produs
X658L2G9-RE
Out Of stock
Descriere
Aceasta bucsa dimensiune 30x35x37mm este piesa lipsa din ansamblul utilajului pe care il detii! Disponibila la noi in depozit, aceasta reprezinta oportunitatea de a investi pe termen lung! Zi de zi, utilajul tau este supus unui volum de munca imens.
Ofera-i piese de calitate tratate termic pentru a rezista temeinic in timp. In domeniul utilajelor, calitatea face diferenta! Tocmai din acest motiv, am ales sa colaboram doar cu furnizori bine alesi care ne ofera doar ceea ce este mai bun.

Ai parte de tot sprijinul nostru! Oricand si oriunde! Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi cand simti ca problemele te coplesesc. Orice problema are si o rezolvare. Echipa noastra este foarte bine pregatita si dornica sa te ajute la nevoie. Nevoile tale reprezinta o prioritate pentru noi!

Piesele de schimb si amprenta pe care o lasa asupra utilajului
Fiecare piesa de schimb este diferita, avand un rol unic in viata utilajului tau. Fiind un element de uzura, bucsa reprezinta stalpul de rezistenta al bratului de utilaj. Astfel, o asemenea bucsa dimensiune 30x35x37mm indeplineste doua functii, si anume:
• asigura o functionare lina
• reduce uzura utilajului

Stim sa raspundem solicitarilor tale!
Inca de la inceput, ne-am gandit sa infiintam serviciul de consultanta gratuit. Empatizam cu tine si cu utilajul pe care il detii! Problemele pot aparea la orice pas, dar suntem siguri ca o sa le faci fata. Alaturi de noi, vei beneficia de o identificare corecta, de solutii personalizate in functie de utilajul pe care il detii si de interventii la fata locului indiferent in ce parte a tarii te afli. Succesul tau este si succesul nostru!

Aceasta bucsa dimensiune 30x35x37mm vine insotita de un certificat de garantie, valabil 6 luni ce vizeaza defectiunile din fabrica. Rareori, ne-am confruntat cu astfel de situatii, dar este bine sa cunosti toate detaliile.

Timpul inseamna bani! Tocmai din acest motiv, avem vesti bune in ceea ce priveste livrarea pieselor de schimb. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi telefonic sau sa depui o cerere pe site-ul nostru, iar aceasta bucsa dimensiune 30x35x37mm va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat.
Daca timpul nu iti permite sa astepti, ne poti face o vizita la sediul nostru din apropierea Bucurestiului. Tu alegi!

Montarea unei piese de schimb reprezinta un proces important. Orienteaza-te catre specialistii din domeniu. Nu-ti lasa utilajul pe mainile oricui! De asemenea, ne poti contacta si pe noi. Echipa noastra este foarte bine pregatita si dornica sa-ti cunoasca utilajul!

Specificatii tehnice:
• 30x35x37 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura