Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa Bobcat 711273B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 711273B
Cod produs
PGJAYK8L-D
Out Of stock
Descriere
Bucsa Bobcat 711273B este o piesa ce merita o medalie! Pe umerii ei atarna greutatea functionarii utilajului tau. Acorda importanta semnelor pe care ti le transmite acesta. Verificarea periodica si descoperirea la timp a micilor probleme te scuteste de situatii cu adevarat neplacute. Inlocuind la timp o piesa mica, ii prelungesti durata de utilizare. Contacteaza-ne pentru mai multe detalii!

Povestile exista. Insa nu in lumea noastra. Piesele de calitate, cat si serviciile fantastice de care poti beneficia, nu reprezinta basme! Vorbim despre lucruri clare, certe, reale, mereu la dispozitia ta. Investim in noi, pentru tine! Suntem mereu aici pentru tine si indiferent de intrebare, iti garantam un raspuns! Mai mult, te bucuram cu un serviciu de livrare rapida si cu preturi avantajoase.

Nu-ti pierde energia incercand sa rezolvi singur problema! Bazeaza-te pe noi!

Nu trece cu vederea peste aceasta bucsa Bobcat 711273B deoarece prezinta un rol deosebit in aplicatiile cu solicitari ridicate, unde vibratiile sunt problematice si nu numai. Este importanta pentru:

- manevrabilitate, ajutand la o intrebuintare mai usoara;
- sustine marirea duratei de utilizare a utilajului;
- asigura prinderea suportului de cupa.

Bucsele uzate sau deteriorate pot permite contactul metalului cu metalul, producand zgomote si vibratii.

Avem la dispozitie pentru tine un intreg depozit plin cu piese de top!
Ne dorim tot ce e mai bun pentru tine si pentru afacerea ta! Prin serviciul nostru de consultanta gratuita, iti punem la dispozitie toate cunostintele noastre de valoare, tocmai pentru ca vrem sa simti sustinerea noastra. Speram sa gasesti inspiratia si motivatia pentru a-ti atinge obiectivele pe care ti le-ai propus si sa te bucuri de succes! Apeleaza-ne cu incredere!

Nu se intampla des ca o piesa sa prezinte defectiuni de fabricatie. Pentru orice eventualitate, producatorul asigura acesta bucsa Bobcat 711273B cu o garantie de 6 luni.

Nu trebuie sa iti faci griji pentru termenul de livrare al produsului comandat. Aceasta bucsa Bobcat 711273B va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, oriunde te-ai afla in tara. Bucura-te de serviciul nostru de livrare rapida contactandu-ne la numerele de telefon de pe site sau completand formularul “cere oferta”.

Montajul este o etapa cu o importanta deosebita. Uneori, acesta poate fi cu adevarat o provocare. O executie incorecta poate periclita piesa nou achizitionata, dar si functionarea utilajului tau. Indiferent de situatie, noi iti recomandam sa apelezi la ajutorul unui profesionist.

Specificatii tehnice
38x44x32mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura