Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa Bobcat 6730997

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 6730997
Cod produs
ZK0CG5OW-D
Out Of stock
Descriere
In depozitul nostru exista aceasta bucsa Bobcat 6730997 speciala! Stocul este reinnoit permanent, astfel incat nu trebuie sa iti faci griji ca va dura foarte mult pana vei putea intra in posesia ei. Este o piesa valoroasa, pentru care s-au ales materiale de o calitate superioara. Importanta ei nu se reflecta in dimensiunile pe care le poarta. Nu te lasa pacalit! Esentele tari se gasesc in sticlute mici!

Depozitul nostru este un ocean nesecat de produse de top! Nu conteaza daca stii sau nu sa inoti, noi suntem colacul tau de salvare. Te asteptam cu entuziasm sa identificam impreuna nevoile utilajului tau, compatibilitatea pieselor si cele mai potrivite optiuni. Beneficiezi de oferte personalizate si de toata consideratia noastra!

Depozitul nostru isi deschide larg usile pentru tine!
Nu trece cu vederea peste aceasta bucsa Bobcat 6730997 deoarece prezinta un rol deosebit in aplicatiile cu solicitari ridicate, unde vibratiile sunt problematice si nu numai. Este importanta pentru:
- manevrabilitate, ajutand la o intrebuintare mai usoara;
- sustine marirea duratei de utilizare a utilajului;
- asigura prinderea suportului de cupa.
Bucsele uzate sau deteriorate pot permite contactul metalului cu metalul, disconfort, zgomote si vibratii.

Te asteptam cu servicii ireprosabile!
Ne dorim tot ce e mai bun pentru tine si pentru afacerea ta! Prin serviciul nostru de consultanta gratuita, iti punem la dispozitie toate cunostintele noastre de valoare, tocmai pentru ca vrem sa simti sustinerea noastra. Speram sa gasesti inspiratia si motivatia pentru a-ti atinge obiectivele pe care ti le-ai propus si sa te bucuri de succes! Apeleaza-ne cu incredere!

Nu se intampla des ca o piesa sa prezinte defectiuni de fabricatie. Pentru orice eventualitate, producatorul asigura acesta bucsa Bobcat 6730997 cu o garantie de 6 luni.

Nu trebuie sa iti faci griji pentru termenul de livrare al produsului comandat. Aceasta bucsa Bobcat 6730997 va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, oriunde te-ai afla in tara. Bucura-te de serviciul nostru de livrare rapida contactandu-ne la numerele de telefon de pe site sau completand formularul “cere oferta”.

Montajul este o etapa cu o importanta deosebita. Uneori, acesta poate fi cu adevarat o provocare. O executie incorecta poate periclita piesa nou achizitionata, dar si functionarea utilajului tau. Indiferent de situatie, noi iti recomandam sa apelezi la ajutorul unui profesionist.

Specificatii tehnice
38x44x32mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura