Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Brazdar reversibil pentru plug Lemken 622 135A

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Lemken 622 135A
Cod produs
57G8VDI6-A
Out Of stock
Descriere
Acest brazdar reversibil Lemken 622 135A este un element de uzura super bine cotat in categoria lui, conceput sa reziste celor mai intense zile de munca!
Fabricat in Germania, intr-un atelier de ultima generatie, este acum disponibil permanent pe stocul nostru, fiind usor de achizitionat, oriunde te-ai afla!
Depozitul nostru este locul in care se rezolva toate situatiile nefavorabile ale utilajului tau! Cu ajutorul unor piese de schimb de ultima generatie, dar si a serviciului nostru gratuit de consultanta, utilajul tau poate functiona la capacitate maxima, iar tu poti deveni mult mai eficient!

Produsele noastre sunt piese de top, perfecte pentru utilajele agricole!
Un astfel de brazdar reversibil pentru plug Lemken 622 135A este prelucrat dintr-un aliaj metalic de inalta calitate, caruia i s-au aplicat mai multe tratamente de imbunatatire. Are un rol indispensabil in functionarea plugului, atunci cand este vremea pentru araturi!
Asigura brazdarea pamantului pentru insamantare, intr-un mod eficient, si rezista la exploatare intensa!

Aici primesti servicii de inalta calitate si... ceva in plus!
Clientii nostri sunt, fara exceptie, fericitii beneficiari ai serviciului nostru gratuit de consultanta, acest concept super folositor pentru cresterea eficientei la munca! Am creat acest concept pentru a ne oferi timpul, cunostintele, experienta si aptitudinile, pentru a le veni in ajutor clientilor nostri si a le satisface, in mod real, nevoile!
• Apeleaza-ne si vom prelua cu promptitudine problemele tale, pentru a le gasi cele mai bune solutii!
• Facem o identificare cat mai clara, iar tu vei lua cele mai bune decizii! Piesele de schimb trebuie sa fie perfect compatibile cu modelul pe care il conduci!
• Atunci cand te-ai saturat de acele defectiuni care recidiveaza, nu ezita sa ceri ajutorul! Te ajutam sa stabilesti un plan personalizat de intretinere pe termen lung!
• Ne deplasam la fata locului, pentru reparatii de urgenta, chiar si atunci cand ai defectiuni grave, precum imobilizarea utilajului tau! Venim pregatiti pentru a te scoate din impas!

Acest brazdar reversibil Lemken 622 135A merita atentia si increderea ta, pe deplin, intrucat detine si un certificat de garantie pe o perioada de 12 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Poti sa achizitionezi acest brazdar reversibil Lemken 622 135A daca ne apelezi telefonic sau daca depui o cerere pe site-ul nostru! Suntem pregatiti sa facem o expediere rapida, oriunde in tara, cu plata la livrare, insa poti ridica si personal coletul tau, direct din sediul nostru!

De multe ori, anumite aspecte pe care le regasim in functionarea utilajului sunt explicate de catre felul in care a fost efectuat montajul! Cu cat mai bine este montata o piesa de schimb, cu atat mai mult va functiona aceasta, la o capacitate mai sporita!
Recomandam cu fermitate tuturor clientilor nostri sa apeleze exclusiv la ateliere de specialitate si sa se asigure ca sunt asistati de catre profesionisti cu experienta!

Specificatii tehnice:
Suruburi adecvate: 4 x 1801435HU10
Greutate: 6,01 kg
Potrivit pentru trupita plug C, N, P, V, RM
Potrivit pentru Kuhn (Huard)

Codul produsului: 57G8VDI6-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura