Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Brazdar reversibil Lemken 622134

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Lemken 622134
Cod produs
Y3P5KJHG-A
Out Of stock
Descriere
Hai sa facem cunostinta cu acest brazdar Lemken 622134 - o piesa de rezistenta a fiecarui plug, extrem de uzuala si cu multiple solicitari in toate zonele tarii. Atunci cand vrei sa iti cunosti mai bine utilajul, acceseaza depozitul nostru, locul in care vei gasi inspiratie, pentru orice defectiune!

Depozitul nostru este unul dintre cei mai activi asistenti tehnici din tara!
Atunci cand un produs ajunge sa fie gazduit pe rafturile noastre, inseamna ca a trecut deja printr-un filtru de selectie drastic.
Acest brazdar reversibil Lemken 622134 este prelucrat dintr-un aliaj metalic de inalta calitate, rezistent la exploatare intensa! Tratat si testat pentru performanta, produsul isi indeplineste cu eficacitate rolul, acela de a taia pamantul, pentru insamantare.

Fiecare client beneficiaza de consultanta gratuita!
Serviciul nostru gratuit de consultanta este un concept pe care l-am creat din dorinta de a fi mai aproape de client, intelegandu-i pe deplin nevoile. Este modalitatea prin care ne oferim timpul, experienta si aptitudinile, pentru a-ti fi de folos in activitatea pe care o intreprinzi!
• Te incurajam sa ne apelezi, intrucat suntem dispusi sa te ajutam in orice situatie!
• Facem o identificare corecta, iar tu vei lua cea mai buna decizie, o piesa de schimb perfect compatibila cu modelul pe care il detii!
• Te ajutam sa stabilesti un plan personalizat de intretinere pe termen lung, a utilajului pe care il conduci!
• Suntem dispusi sa ne deplasam catre tine, oriunde ai fi, pentru reparatii de urgenta la fata locului, in situatia in care esti imobilizat pe teren!

Poti sa cumperi fara griji acest brazdar Lemken 622134 intrucat detine si un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.

Daca esti hotarat sa achizitionezi acest brazdar Lemken 622134 atunci apeleaza-ne telefonic sau depune o cerere direct pe site. Facem o expediere rapida, in orice zona din tara, asa ca produsul tau ajunge in aproximativ 24 de ore, cu plata ramburs.
Sau te asteptam la sediul nostru, pentru a ridica personal coletul tau!

Procedura de montaj solicita precizie si atentie, intrucat suruburile si piulitele nu se strang cu scula cu aer comprimat, aceasta putand deteriora piesa de uzura (fisuri generate de strangeri). Expune utilajul tau exclusiv unui atelier de specialitate, mai ales atunci cand trebuie sa montezi piese de schimb! Acestea trebuie sa functioneze exact asa cum au fost proiectate, iar mediul lor optim depinde in mare masura de modalitatea in care se efectueaza implementarea.
O piesa de schimb montata corect are toate sansele sa functioneze o perioada mai indelungata si sa fie mai eficienta! Asadar, daca nu cunosti profesionisti, evita sa alegi servicii la intamplare. Cel mai corect ar fi sa ceri cateva recomandari sigure.

Specificatii tehnice:

Suruburi adecvate: 4 x 1801435HU10
Greutate: 6,01 kg
Potrivit pentru trupita plug C, N, P, V, RM
Potrivit pentru Kuhn (Huard)

Codul produsului: Y3P5KJHG-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura