Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Brazdar reversibil pentru plug Lemken 3352130

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Lemken 3352130
Cod produs
VLEZQF6X-A
Out Of stock
Descriere
Intre atatea variante de remediu, alege-le pe cele mai moderne! In general, alege sa fii omul potrivit, la locul potrivit, iar in acest mod se dau pe brazda toate defectiunile.

Acest brazdar pentru plug Lemken 3352130 este un element intens solicitat de catre lucratorii pamantului din toata tara. O piesa de uzura, din categoria celor de prelucrare a solului, super bine cotata, excelent prelucrata si foarte rezistenta! Acum disponibila pe rafturile noastre si foarte usor de livrat, oriunde te-ai afla!

Depozitul nostru este un univers tehnic extrem de bine dotat!
Acest brazdar reversibil pentru plug Lemken 3352130 este fabricat in Germania si conceput sa reziste la exploatare intensa, in cele mai grele zile de munca! Rolul sau este simplu si clasic, taie brazdele pamantului pentru insamantare.

Avem ceva in plus pentru fiecare client!
Serviciul nostru gratuit de consultanta este un bonus pentru fiecare client care alege sa cumpere de la noi. Cu alte cuvinte, beneficiezi nu numai de produse de inalta calitate, ci si de o multime de alte actiuni din partea agentilor nostri, ce-si pun timpul, aptitudinile si experienta la bataie.
• Te invitam sa ne apelezi, fara ezitare, intrucat raspundem cu promptitudine si ne ocupam de cazul tau!
• Facem o identificare perfect compatibila cu utilajul pe care il conduci!
• Te ajutam sa stabilesti un plan personalizat de intretinere pe termen lung!
• Suntem gata sa intervenim pentru reparatii de urgenta la fata locului, ori de cate ori esti in dificultate, indiferent unde te-ai afla!

Poti sa cumperi cu incredere acest brazdar pentru plug Lemken 3352130 nou! El detine si un certificat de garantie pe o perioada de 12 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Daca te-ai hotarat sa achizitionezi acest brazdar pentru plug Lemken 3352130 atunci apeleaza-ne sau depune o cerere pe site. Facem o expediere rapida, oriunde te-ai afla, cu plata la livrare! Insa te asteptam si pe la sediul nostru, pentru a ridica personal coletul tau!

Daca apelezi din prima la serviciile calificate ale unui profesionist cu experienta, ai toate sansele sa te bucuri de o piesa de schimb functionala pe o perioada mult mai extinsa!
Daca inca nu cunosti o sursa buna, cere cateva recomandari! Insa evita pe cat posibil improvizatiile si serviciile alese la intamplare!

Specificatii tehnice:
Suruburi adecvate: 2 x 1801235810

Codul produsului: VLEZQF6X-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura