Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Varf brazdar pentru plug Lemken 3365540

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Lemken 3365540
Cod produs
WJDGCOZ6-A
Out Of stock
Descriere
Acest varf brazdar plug Lemken 3365540 este o piesa super bine cotata in categoria produselor de prelucrare a solului. O regasesti permanent pe rafturile noastre si poti intra foarte usor in posesia ei!
O modalitate rationala prin care poti obtine cele mai bune rezultate la munca este sa iti cunosti utilajul, cu toate particularitatile lui de intretinere. Depozitul nostru este o platforma tehnica unde vei intalni o multime de variante de remediu, oricare ar fi utilajul pe care il conduci!

Avem produse si servicii de cea mai buna calitate!
Un asemenea varf brazdar pentru plug Lemken 3365540 este prelucrat dintr-un aliaj metalic foarte dur, facut sa reziste la tensiuni si socuri, pe o perioada indelungata! Este fabricat in Germania, intr-un atelier de creatie tehnica de ultima generatie!
Indeplineste un rol extrem de important atunci cand vine vremea pentru insamantare! Ajuta la taierea bradelor de pamant, ajuta la sfaramarea bulgarilor si la afanarea solului!

Avem serviciul nostru gratuit de consultanta pentru fiecare client!
Atunci cand apelezi la noi, vei cunoaste o parte a echipei noastre, tineri pasionati de domeniul tehnic si tehnologic, gata sa inteleaga si sa solutioneze orice problema.
• Te incurajam sa ne cauti pentru informatii, recomandari si contacte sigure pentru montaj!
• Te ajutam sa stabilesti un plan personalizat de intretinere pe termen lung!
• Te ajutam cu reparatii la fata locului, chiar si atunci cand treci prin situatii de criza, precum imobilizarea utilajului tau!

Acest varf brazdar plug Lemken 3365540 este o piesa pe care o poti achizitiona cu incredere, intrucat este insotita si de un certificat de garantie pe o perioada de 12 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Atunci cand te hotarasti sa cumperi un varf brazdar plug Lemken 3365540 tot ce trebuie sa faci este sa ne apelezi sau sa depui o cere on-line. De asemenea, noi ne grabim cu expedierea, iar tu primesti produsul in 24 de ore, oriunde te-ai afla, cu plata la livrare!
Sau il poti ridica personal direct din sediul nostru!

Montajul se efectueaza exclusiv in cadrul unui atelier de specialitate, alaturi de profesionisti cu experienta! Este primul si cel mai important pas prin care asiguri o buna functionare a piesei de schimb, pe o perioada mult mai indelungata!
Te asteptam cu recomandarile noastre, daca nu stii incotro sa o apuci!

Specificatii tehnice:
Lungime: 240 mm
Latime: 98 mm
Grosime: 10 mm
Greutate: 2,56 kg

Codul produsului: WJDGCOZ6-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura