Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Varf brazdar pentru plug Lemken 3364151

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Lemken 3364151
Cod produs
TXZ8I9LN-A
Out Of stock
Descriere
Acest varf brazdar pentru plug Lemken 3364151 este o piesa elementara utilajelor agricole de gen, pe care o gasesti permanent pe stocul nostru! Produsul este original, provine dintr-un atelier de ultima generatie de pe teritoriul Germaniei si poate fi livrat in cel mai scurt timp catre tine, oriunde te-ai afla!
Incercam sa oferim clientilor nostri o perspectiva diferita asupra rutinei de munca! Practic, exista o multime de metode prin care poti creste eficienta utilajului tau, insa trebuie sa accesezi informatia potrivita, personalizata modelului pe care il conduci!

Avem produse de inalta calitate, concepute pentru performanta!
Un asemenea varf brazdar pentru plug Lemken 3364151 este prelucrat dintr-un aliaj metalic rezistent, caruia i s-au aplicat mai multe tratamente de imbunatatire! Rolul sau este unul cat se poate de clasic, asa ca ajuta la brazdarea pamantului, la afanarea lui si la sfaramarea bulgarilor de pe sol.

Serviciul nostru gratuit de consultanta special pentru tine!
In depozitul nostru vei observa o echipa numeroasa de profesionisti gata sa te ajute, oricare ar fi situatia care te provoaca! Adevarul este ca avem tot interesul sa fii multumit! Unul dintre scopurile noastre este sa ii sustinem pe muncitorii din sfera agriculturii, din respect pentru timpul si daruirea lor intr-un domeniu atat de greu!

• Acordam atentie extrem de mult felului in care se face identificarea pieselor de schimb! Ele trebuie sa fie perfect compatibile cu modelul pe care il conduci!
• Te ajutam sa stabilesti un plan personalizat de intretinere pe termen lung!
• Te ajutam cu reparatii de urgenta, la fata locului, atunci cand esti imobilizat, cine stie pe unde, in mijlocul zilei de munca!

Acest varf brazdar plug Lemken 3364151 este pe deplin o piesa in care poti avea incredere, intrucat detine si un certificat de garantie pe o perioada de 12 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Daca te-ai hotarat sa achizitionezi acest varf brazdar plug Lemken 3364151 atunci plaseaza comanda ta telefonic sau depune o cerere pe site! Stim ca te grabesti cu reparatiile, asa ca livram degraba, oriunde te-ai afla, cu plata la livrare! Sau poti ridica personal coletul tau, direct din sediul nostru.

Montajul este un moment in care trebuie sa fii precaut, intrucat stabileste mediul de functionare al piesei de schimb! Acest lucru va influenta drastic sanatatea si performanta ei, asa ca ai toate motivele sa apelezi exclusiv la profesionisti cu experienta! Daca nu cunosti unul, atunci vorbeste cu noi pentru cateva recomandari!

Specificatii tehnice:
Lungime: 240 mm
Latime: 98 mm
Grosime: 10 mm
Greutate: 2,56 kg

Codul produsului: TXZ8I9LN-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura