Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Varf brazdar pentru plug Lemken 3365541

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Lemken 3365541
Cod produs
OZ8DMKIX-A
Out Of stock
Descriere
Acest varf brazdar plug Lemken 3365541 este o piesa super bine cotata in categoria celor pentru prelucrarea solului, fiind si extrem de solicitata de catre muncitorii din toata tara! Produsul este fabricat in Germania, provenind dintr-un mediu extrem de dinamic in creatia tehnica si este permanent disponibil la noi pe stoc si usor de livrat

Dialogul dintre clienti si agentii nostri este cat se poate de important, intrucat atunci cand vorbim despre cum sa ne crestem performanta, ne apropiem de indeplinirea concreta a nevoilor. Adevarul este ca depozitul nostru este o platforma extrem de bine echipata, in pas cu dezvoltarea tehnica si tehnologica.

Avem piese de schimb si consumabile de o calitate indiscutabila!
Un asemenea varf brazdar pentru plug Lemken 3365541 este pe deplin o piesa in care poti investi si promite sa reziste la exploatare intensa, fiind prelucrat dintr-un material special, tratat pentru performanta. Ajuta la prelucrarea solului atunci cand este timpul pentru insamantare, ajuta la taierea brazdelor, la sfaramarea bulgarilor de pamant si la afanare.

Alaturi de noi gasesti cele mai favorabile solutii!
Atunci cand nu-ti mai vezi capul de treaba, ai nevoie de o mana de ajutor!
Este in regula sa ceri ajutorul! Sa apelezi la specialisti este o abordare cat se poate de responsabila! Asadar, mainile care te ajuta in fiecare zi de munca sunt mai aproape decat crezi! Apeleaza-ne oricand ai o problema de rezolvat. Serviciul nostru gratuit de consultanta iti poate usura munca!

• Consideram ca o identificare corecta este extrem de importanta. Ai nevoie de piese de schimb perfect compatibile cu modelul pe care il conduci!
• Ti-am pregatit informatii, recomandari si contacte sigure pentru montaj,    oriunde in tara!
• Te ajutam sa stabilesti un plan personalizat de intretinere, pe termen lung!
• Avem disponibilitatea sa ne deplasam oriunde in tara, pentru interventii de urgenta la fata locului!

Poti sa achizitionezi cu deplina incredere acest varf brazdar plug Lemken 3365541 intrucat detine si un certificat de garantie pe o perioada de 12 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Daca te-ai hotarat sa cumperi acest varf brazdar plug Lemken 3365541 te rugam sa ne suni sau sa completezi cererea de pe site, pentru a plasa comanda ta. Stim ca te grabesti cu reparatiile, asa ca ne grabim si noi cu expedierea, oriunde ai fi, cu plata ramburs.
Insa te asteptam si pe la sediul nostru, daca esti in zona, pentru a ridica personal produsul!

Atunci cand o piesa de schimb este pusa in functiune, are nevoie de un mediu optim de lucru, exact asa cum a fost ea proiectata de catre producator. Avand in vedere cati producatori si cate modele de piese de schimb se comercializeaza, cel mai corect ar fi sa ne ferim de improvizatii si sa eliminam riscurile de compromitere a piesei.
Te rugam sa mergi cu utilajul tau intr-un atelier de specialitate si sa ai incredere in serviciile calificate ale unui profesionist!

Specificatii tehnice:
Tip: S2WL
Greutate: 2,02 kg

Codul produsului: OZ8DMKIX-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura