Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Varf brazdar pentru plug Lemken 3364051

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Lemken 3364051
Cod produs
G0QS697I-A
Out Of stock
Descriere
Hai sa descoperim toate detaliile despre acest varf brazdar plug Lemken 3364051 - o piesa etalon intre cele pentru prelucrarea solului! Disponibil chiar acum la noi in depozit, completeaza aceasta platforma tehnica utilata cu produse de ultima generatie.

O activitate de productie de succes in domeniul agriculturii presupune sa fii temeinic asistat tehnic si sa functionezi zi de zi la capacitate maxima, avand suportul utilajului tau. Daca te-ai saturat de repetatele intreruperi de la munca, hai sa ne cunoastem!
Depozitul nostru te poate inspira, oricare ar fi defectiunea pe care trebuie sa o remediezi, iar tu poti sa beneficiezi de consultanta gratuita, atat de folositoare pentru o rutina de munca echilibrata!

Cere toate detaliile! Agentii nostri asteapta apelul tau!
Acest varf brazdar pentru plug Lemken 3364051 este prelucrat dintr-un metal extrem de dur, caruia i s-au aplicat mai multe tratamente de imbunatatire! Rezista la exploatare intensa, fiind excelent pentru prelucrarea pamantului, atunci cand se face insamantarea. Este un produs original, de inalta calitate, prelucrat intr-un atelier de creatie tehnica de pe teritoriul Germaniei.

Suntem gata sa te ajutam in orice situatie!
Cea mai buna forma prin care ne oferim suportul tehnic este serviciul nostru gratuit de consultanta, conceput anume pentru a-ti fi de folos in orice situatie. Iti oferim timpul nostru, cunostintele si aptitudinile, pentru a descoperi impreuna cele mai potrivite variante!
• Apeleaza-ne oricand ai o intrebare de pus! Suntem gata sa raspundem tuturor solicitarilor tale!
• Pretuim extrem de mult felul in care se face identificarea pieselor de schimb si ne dorim ca deciziile luate sa fie perfect compatibile cu modelul pe care il conduci!
• Atunci cand vrei sa investesti pe termen lung, iti propunem un plan personalizat de intretinere!
• Suntem gata sa ne implicam atunci cand treci prin dificultati, chiar si atunci cand esti imobilizat pe teren si ai nevoie de reparatii de urgenta la fata locului!

Acest varf brazdar plug Lemken 3364051 este pe lista produselor in care poti avea deplina incredere intrucat detine un certificat de garantie pe o perioada de 12 luni, pentru defectiunile din fabrica.

Daca esti hotarat sa achizitionezi un varf brazdar plug Lemken 3364051 atunci apeleaza-ne sau depune cererea ta direct pe site-ul firmei. Stim cat de mult te grabesti cu reparatiile, asa ca expediem rapid, oriunde ai fi, cu plata ramburs!
Insa poti ridica si personal produsul tau, direct din sediul nostru!

Montajul este o parte importanta a procesului de intretinere pe termen lung! Este, de fapt, momentul care stabileste mediul de lucru al piesei de schimb, ceea ce va determina perioada ei de functionare, dar si performanta!
Apeleaza cu incredere la profesionisti, iar daca nu cunosti, iti oferim cateva recomandari!

Specificatii tehnice:
Lungime: 240 mm
Latime: 98 mm
Grosime: 10 mm
Greutate: 1,89 kg

Codul produsului: G0QS697I-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura