Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Varf brazdar pentru plug Lemken 3364150

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Lemken 3364150
Cod produs
IF4YBQP9-A
Out Of stock
Descriere
Hai sa cunoastem in detaliu acest varf brazdar plug Lemken 3364150 - o piesa obisnuita pentru fiecare utilaj agricol de acest gen! Produsul este original si provine din cadrul unui atelier tehnic de ultima generatie de pe teritoriul Germaniei. Intrucat este extrem de solicitat de catre muncitorii din toata tara, ne straduit sa il aducem pe stoc, permanent!
Este usor de livrat, indiferent in ce zona te-ai afla.

Acceseaza depozitul nostru si vei intelege produsele noastre ca pe niste elemente care iti usureaza munca! De altfel, agentii pe care ii vei cunoaste, sunt tineri pregatiti sa te asiste in orice moment, prin serviciul gratuit de consultanta pe care il oferim!

Cumpara de aici unelte agricole modernizate!
Acest varf brazdar pentru plug Lemken 3364150 este prelucrat cu responsabilitate si este conceput dintr-un aliaj metalic foarte rezistent la tensiune! Ajuta la taierea brazdelor pamantului, in momentul insamantarii si poate ajuta la sfaramarea si afanarea solului.
Interesul nostru este sa gasesti o solutie favorabila!

Sa nu uitam ca agentii nostri sunt dispusi sa raspunda cu promptitudine ori de cate ori ai o intrebare de pus. Daca alegi sa colaborezi cu noi, vei cunoaste si serviciul nostru gratuit de consultanta! Acest concept a fost creat pentru a fi cu adevarat de folos clientilor nostri!

• Apeleaza-ne si primesti informatii pretioase, recomandari, contacte sigure pentru montaj!
• Ne preocupa o identificare corecta, pentru piese de schimb perfect compatibile!
• Suntem gata sa ne deplasam catre tine atunci cand treci prin dificultati, precum imobilizarea utilajului tau, pentru reparatii de urgenta la fata locului!
• Te ajutam sa stabilesti un plan personalizat de intretinere pe termen lung!

Acest varf brazdar plug Lemken 3364150 este un element in care poti avea incredere deplina, intrucat detine si un certificat de garantie pe o perioada de 12 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Poti sa achizitionezi acest varf brazdar plug Lemken 3364150 printr-un simplu apel telefonic sau poti sa completezi cererea de pe site! Noi ne ocupam de o expediere cat mai rapida, oriunde ai fi, cu plata ramburs. Sau te asteptam pe la sediul nostru, daca iti doresti sa ridici personal coletul tau!

Montajul se realizeaza exclusiv asistat de catre un profesionist cu experienta! Este recomandarea noastra cea mai ferma pe care o adresam tuturor clientilor. Un montaj eficient ajuta piesa de schimb sa functioneze exact asa cum a fost ea proiectata si isi va extinde perioada de lucru la capacitate maxima!

Specificatii tehnice:
Lungime: 240 mm
Latime: 98 mm
Grosime: 10 mm
Greutate: 2,56 kg

Codul produsului: IF4YBQP9-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura