Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Varf brazdar pentru plug Lemken 56017 3365540

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Lemken 56017 3365540
Cod produs
I8YXGFHW-A
Out Of stock
Descriere
Hai sa facem cunostinta cu acest varf brazdar plug Lemken 56017 3365540 - o creatie tehnica moderna, excelent prelucrata si super bine cotata intre piesele pentru prelucrarea pamantului!
Lucratorii pamantului o pot achizitiona extrem de usor din cadrul depozitului nostru, unde se regaseste permanent!
Provine dintr-un atelier tehnic din Germania si indeplineste toate criteriile noastre de selectie, fiind extrem de rezistent pe termen lung!

Alaturi de noi poti incerca cele mai moderne piese de schimb de pe piata! Detinem echipamente pentru toate categoriile de utilaje, dar si o echipa de tineri pregatiti temeinic pentru a raspunde solicitarilor tale!
Investeste inteligent, in piese de schimb de inalta calitate!
Acest varf brazdar pentru plug Lemken 56017 3365540 este prelucrat cu stiinta si responsabilitate, dintr-un aliaj metalic foarte dur, rezistent la tensiune si exploatare intensa! Este o selectie perfecta pentru plug, ce asigura o functionare impecabila pe o perioada indelungata! Ajuta la brazdarea pamantului si la afanarea lui, pregatindu-l pentru insamantare.

Succesul tau este si satisfactia noastra!
Pentru un ajutor concret si rezultate reale, am conceput serviciul nostru gratuit de consultanta! Fara acesta nu am mai putea sa intelegem cu adevarat nevoile clientilor, iar procesul de achizitionare al pieselor ar putea fi ingreunat sau poate chiar supus esecului! Poate ca suna pompos, insa acest serviciu este extrem de folositor si se aplica inca de la primul apel, tu fiind asistat pe tot parcursul procesului tehnic!
• Apeleaza-ne cu indrazneala! Suntem interesati sa intelegem pe deplin problema ta si sa actionam intr-un mod personalizat!
• Facem o identificare corecta, pentru piese de schimb 100% compatibile!
• Iti oferim detaliile necesare, recomandari si contacte sigure pentru montaj! In plus, te ajutam sa stabilesti un plan de intretinere specific utilajului pe care il conduci, pe termen lung!
• Atunci cand esti in dificultate, te putem asista la fata locului, cu reparatii de urgenta, pentru toate tipurile de defectiuni!

Acest varf brazdar plug Lemken 56017 3365540 merita toata atentia si increderea ta, fiind unul dintre cele mai bune elemente de uzura pentru plug! Detine si un certificat de garantie ce se extinde pe o perioada de 12 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Poti sa cumperi acest varf brazdar plug Lemken 56017 3365540 daca ne apelezi telefonic sau daca depui o cerere on-line! Stim ca te grabesti cu remedierea defectiunilor, asa ca ne grabim si noi cu expedierea produsului!
Intri in posesia lui, oriunde te-ai afla, cu plata ramburs, sau il poti ridica personal direct de la noi din sediu!

Ani la rand am intalnit tot felul de servicii indoielnice de montaj si tot felul de improvizatii nefavorabile. De aceea suntem foarte fermi atunci cand facem recomandari pentru efectuarea montajului.
Ne dorim sa iti expui utilajul exclusiv unui atelier de specialitate, acolo unde ai putea intalni profesionisti cu experienta! Un montaj perfect ofera un mediu optim de functionare al piesei de schimb si promite o perioada mult mai extinsa de functionare a acesteia!
In acest caz, avem incredere ca un inceput bun poate oferi mai multa performanta la exploatare!

Specificatii tehnice:
Lungime: 240 mm
Latime: 98 mm
Grosime: 10 mm
Greutate: 2,56 kg

Codul produsului: I8YXGFHW-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura