Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Brazdar reversibil pentru plug Lemken 56017 3352130

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Lemken 56017 3352130
Cod produs
DL35YXN8-A
Out Of stock
Descriere
Acest brazdar reversibil Lemken 56017 3352130 este un element de uzura super bine cotat in categoria lui, conceput sa fie rezistent celor mai intense zile de munca! Provine din cadrul unui atelier de creatie tehnica de ultima generatie din Germania si este acum disponibil pentru tine, ori de cate ori ai nevoie!
Depozitul nostru este cu atat mai bine echipat, cu cat am inteles nevoile reale ale muncitorilor! Criteriul nostru de selectie al pieselor de schimb este cat se poate de clar: toate piesele pe care le gazduim sunt creatii moderne, facute sa reziste in timp!

Avem tot ce iti trebuie pentru o activitate fara intreruperi!
Acest brazdar reversibil pentru plug Lemken 56017 3352130 indeplineste asteptarile tale, fiind prelucrat dintr-un metal rezistent, tratat termic pentru performanta! Rolul sau este cat se poate de important si indispensabil plugului, atunci cand este timpul pentru arat!
Ajuta la o functionare impecabila si taie brazdele pamantului, pentru insamantare, chiar si pe un teren incarcat cu radacini! Ajuta la sfaramarea bulgarilor de pamant si nu-ti poate da batai de cap!

Oferim consultanta gratis pentru fiecare client!
Atunci cand intri in contact cu noi, primesti o experienta completa! Piesele noastre de schimb isi dubleaza calitatea, prin serviciul nostru gratuit de consultanta! Am creat acest concept ca o modalitate prin care ne oferim ajutorul concret, intelegand pe deplin nevoile tale!
• Apelul tau primeste raspuns prompt, asa incat vei intra imediat in legatura cu unul dintre specialistii nostri, pregatiti sa intervina!
• Pretuim foarte mult felul in care se face identificarea pieselor de schimb. Vei primi elemente perfect compatibile cu modelul pe care il conduci!
• Suntem gata sa intervenim la fata locului, pentru reparatii de urgenta, indiferent unde te-ai afla!
• Iti oferim informatii, recomandari, contacte sigure pentru montaj si te ajutam sa stabilesti un plan personalizat de intretinere pe termen lung!

Acest brazdar reversibil Lemken 56017 3352130 este o piesa de inalta calitate, ce merita toata increderea ta! Detine si un certificat de garantie pe o perioada de 12 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Acest brazdar reversibil Lemken 56017 3352130 se achizitioneaza foarte usor, printr-un simplu apel telefonic sau completand cererea de pe site. Ne grabim cu expedierea, de fiecare data, asa cum si tu te grabesti cu reparatiile!
Primesti produsul oriunde te-ai afla, cu plata la livrare, sau il poti ridica personal, direct din sediul nostru!

Monteaza cu responsabilitate, in cadrul optim al unui atelier de specialitate. Asigura-te ca esti asistat de catre profesionisti cu experienta, evita improvizatiile, dar si serviciile alese la intamplare si care se pot dovedi indoielnice!
Daca nu cunosti o sursa sigura, asteptam apelul tau, pentru cateva recomandari sigure la tine in zona!

Specificatii tehnice:
Suruburi adecvate: 2 x 1801235810
Greutate: 5,20 kg

Codul produsului: DL35YXN8-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura