Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Brazdar reversibil pentru plug Lemken 622 134A

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Lemken 622 134A
Cod produs
3TB4NOJ8-A
Out Of stock
Descriere
Acest brazdar reversibil Lemken 622 134A este unul dintre acele elemente de uzura de o calitate exceptionala, conceput pentru rezistenta si performanta in cele mai intense zile de munca!
Produsul este fabricat in Germania, intr-unul dintre cele mai deosebite ateliere de creatie tehnica, unde s-au conceput piese de schimb dupa metode noi, revolutionare!

Depozitul nostru este pe deplin echipat cu cele mai variate metode de remediu, aplicabile tuturor categoriilor de utilaje! In plus, angajatii nostri sunt pregatiti sa primeasca apeluri, sa intervina pentru rezolvarea problemelor si sa ofere serviciul nostru gratuit de consultanta!

Avem piese de top, perfecte pentru utilajul tau!
Un astfel de brazdar reversibil pentru plug Lemken 622 134A este prelucrat cu stiinta si responsabilitate, alaturi de cei mai buni ingineri din lume! Conceput dintr-un aliaj metalic dur, caruia i s-au aplicat mai multe tratamente de imbunatatire, promite o perioada extinsa de functionare!
Rolul sau este cat se poate de evident! Ajuta la brazdarea pamantului atunci cand este timpul pentru insamantare! Este un element indispensabil plugului pentru araturi!

O experienta completa alaturi de noi!
Experienta noastra de peste ani ne-a oferit oportunitati excelente prin care am cunoscut nevoile reale ale muncitorilor! Sa ne regasim eforturile si implicarea in povestile de succes ale clientilor nostri este una dintre cele mai mari satisfactii pentru noi!
Nu uita ca fiecare client primeste serviciul nostru gratuit de consultanta, un avantaj pe termen lung, prin care poti fi oricand in legatura cu specialistii!

• Apeleaza-ne, inainte de toate! Suntem dispusi sa raspundem prompt si sa preluam cazul tau!
• Facem o identificare perfect compatibila cu utilajul pe care il conduci!
• Te asteptam pe la sediul nostru, unde putem discuta despre piese, stabilind si un plan personalizat de intretinere pe termen lung!
• Suntem dispusi sa ne implicam atunci cand ne soliciti sa te asistam la fata locului, pentru reparatii de urgenta, oriunde te-ai afla!

Acest brazdar reversibil Lemken 622 134A este pe deplin un element de uzura in care poti avea incredere! Detine si un certificat de garantie pe o perioada de 12 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Daca te-ai hotarat sa achizitionezi acest brazdar reversibil Lemken 622 134A e momentul sa ne suni sau sa completezi cererea de pe site! Ne grabim cu expedierea, exact asa cum si tu te grabesti cu remedierea defectiunilor!
Primesti produsul oriunde in tara, cu plata ramburs, sau il poti ridica personal direct din sediul nostru!

Monteaza cu grija si asigura-te ca primesti servicii de calitate, in cadrul optim al unui atelier de specialitate! Este primul si cel mai important pas, daca iti doresti ca investitiile tale sa se valideze pe termen lung! Un profesionist cu experienta poate oferi un start corespunzator in functionarea piesei!
Daca    nu stii unde sa te duci, poti afla cateva contacte sigure din partea angajatilor nostri!

Specificatii tehnice:
Suruburi adecvate: 4 x 1801435HU10
Greutate: 6,01 kg
Potrivit pentru trupita plug C, N, P, V, RM
Potrivit pentru Kuhn (Huard)

Codul produsului: 3TB4NOJ8-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura