Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Brazdar reversibil pentru plug Lemken 622135

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Lemken 622135
Cod produs
I1U6FYXC-A
Out Of stock
Descriere
Depozitul nostru este una dintre cele mai variate platforme tehnice, ce gazduieste tot ce ti-ar trebui pentru remedierea defectiunilor. Mai mult decat atat, angajatii nostri sunt pe deplin conectati nevoilor tale si gata sa actioneze de fiecare data cand le soliciti ajutorul.
Acest brazdar plug Lemken 622135 este o piesa de rezistenta pentru orice lucrator al pamantului. Produsul se regaseste permanent pe stocul nostru si poate fi livrat cu usurinta catre tine, oriunde te-ai afla!

Ai incredere in produsele si serviciile noastre!
Acest brazdar reversibil pentru plug Lemken 622135 este prelucrat intr-un atelier de creatie tehnica din Germania. Materialul din care este fabricat a fost tratat termic pentru rezistenta la exploatare intensa! Indeplineste clasicul rol de a taia brazdele pamantului atunci cand este timpul pentru insamantare!

Consultanta gratuita pentru fiecare client!
Agricultura este un domeniu poate mult prea putin preferat! Asa am ajuns sa ne dorim sa oferim clientilor nostri un suport temeinic mai consistent. In acest sens, am creat serviciul nostru gratuit de consultanta, care se refera la atasamentul pe care il avem fata de fiecare client. Felul in care intelegem noi nevoile tale si felul in care ne implicam pentru a atrage noi oportunitati, iti poate fi extrem de folositor in conduita zilnica la munca!
• Te rugam sa ne apelezi, indiferent de problema. Cel putin un agent va fi disponibil pentru tine si gata sa raspunda prompt!
• Suntem orientati inca de la inceput catre o identificare clara a piesei de schimb, pentru ca aceasta sa fie perfect compatibila cu modelul pe care il conduci!
• Te sustinem in planul tau de intretinere personalizata pe termen lung!
• Te ajutam cu reparatii de urgenta la fata locului, chiar si atunci cand esti imobilizat pe teren, in mijlocul unei zile de munca! Ne deplasam catre tine, oriunde ai fi!

Cumpara cu toata increderea acest brazdar plug Lemken 622135, intrucat el detine si un certificat de garantie pe o perioada de 12 luni, pentru defectiunile din fabrica.

Daca te-ai hotarat sa achizitionezi acest brazdar pentru plug Lemken 622135 atunci apeleaza-ne sau depune cererea ta on-line! Expedierea produselor noastre se face rapid, oriunde in tara, cu plata ramburs!
Insa ele pot fi ridicate si personal, direct din sediul nostru, o ocazie excelenta pentru a ne cunoaste si a discuta despre intretinerea lor pe termen lung!

Singura varianta sanatoasa pe care ar trebui sa o alegi pentru montaj este cadrul optim al unui atelier de specialitate. In orice caz, ar trebui sa fii asistat de catre un profesionist cu experienta!
Daca alegi sa improvizezi sau sa apelezi la servicii la intamplare, riscurile sa-ti compromiti piesa de schimb sunt din ce in ce mai mari. Sa ne aducem aminte ca un montaj optim poate extinde perioada de exploatare a piesei si poate creste performanta ei!

Specificatii tehnice:

Suruburi adecvate: 4 x 1801435HU10
Greutate: 6,01 kg
Potrivit pentru trupita plug C, N, P, V, RM
Potrivit pentru Kuhn (Huard)

Codul produsului: I1U6FYXC-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura