Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Varf brazdar pentru plug Lemken 3364050

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Lemken 3364050
Cod produs
IX7SJEH1-A
Out Of stock
Descriere
Acest varf brazdar plug Lemken 3364050 este un element indispensabil din categoria celor pentru prelucrarea solului! Fiind intens solicitat de catre muncitori din intreaga tara, ne straduim sa-l pastram pe stoc, pentru a putea fi usor de livrat, in cel mai scurt timp.
Depozitul nostru gazduieste piese de schimb si consumabile pentru toate categoriile de utilaje, insa aici vei gasi si o echipa de profesionisti pregatiti sa intervina pentru tine ori de cate ori ai nevoie de asistenta.

Produsele noastre poarta timbrul calitatii, fara exceptie!
Acest varf brazdar pentru plug Lemken 3364050 provine din cadrul unuia dintre cele mai performante ateliere tehnice din Germania! Este prelucrat dintr-un material dur, facut sa reziste la exploatare, fiind perfect pentru afanarea pamantului si pentru sfaramarea bulgarilor de pe sol.

Clientii nostri beneficiaza de consultanta gratuita!
Un amanunt mai mult decat esential se refera la faptul ca suntem temeinic in contact cu clientii nostri, ajutandu-i pe acestia in orice situatie! Din respect pentru timpul si daruirea ta intr-o industrie atat de grea, ne-am hotarat sa fim cat se poate de atasati nevoilor tale si sa iti oferim cele mai pretioase informatii!

• Vei putea sa-ti imbunatatesti conduita zilnica de lucru si, in acest sens, sa fii mai productiv!
• Vei primi sfaturi, recomandari si contacte sigure pentru un montaj optim!
• Te ajutam cu o identificare perfecta a piesei de schimb!
• Te ajutam cu reparatii tehnice la fata locului, chiar si atunci cand esti imobilizat cine stie pe unde, fiind disponibili sa ne deplasam catre tine, oriunde in tara!

Acest varf brazdar plug Lemken 3364050 merita toata atentia si increderea ta, intrucat este insotit si de un certificat de garantie pe o perioada de 12 luni, pentru defectiunile din fabrica.

Atunci cand vrei sa depui o comanda pentru acest varf brazdar plug Lemken 3364050 apeleaza-ne telefonic sau completeaza cererea de pe site. Vei primi produsul tau in 24 de ore, oriunde in tara, cu plata la livrare. Sau il poti ridica personal direct din sediul nostru.

Un atelier de specialitate este exact ce iti trebuie pentru acest pas. Montajul este primul lucru pe care il faci pentru o intretinere cat mai eficienta, asa ca ai grija sa fii asistat de catre un profesionist! Daca nu stii incotro sa o apuci, atunci vorbeste cu noi!
Avem nenumarate recomandari pentru tine, peste tot in tara, asa ca o vom gasi impreuna pe cea mai potrivita.

Specificatii tehnice:

Lungime: 240 mm
Latime: 98 mm
Grosime: 10 mm
Greutate: 1,89 kg

Codul produsului: IX7SJEH1-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura