Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Planetara lunga Carraro 519060

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 519060
Cod produs
5RY7C6WQ-RE
Out Of stock
Descriere
Imagineaza-ti ca faci cateva imbunatatiri pentru utilajul tau si ca nu vei mai fi nevoit sa repeti aceeasi operatiune timp indelungat! Da, se poate, atata vreme cat alegi piesa potrivita si respecti cateva trucuri de intretinere, produsele noastre par sa reziste cu perseverenta. Universul nostru tehnic este utilat cu multe eforturi si piesele au trecut prin filtre numai de noi stiute pentru a ajunge sa fie cu adevarat folositoare clientilor. Aceasta planetara lunga Carraro 519060 este disponibila chiar acum si poate fi livrata in orice zona din tara!

Planetara lunga Carraro 519060 - calitatea face diferenta! Cere acum o oferta!

Aceasta planetara lunga Carraro 519060 face parte din ansamblul planetarei articulate. Este o piesa super rezistenta, fabricata intr-un studio marca Original Carraro, alaturi de cel mai buni ingineri. Rolul ei este cat se poate de elementar in sistemul din care face parte, caci preia cuplul de la diferential si il transmite catre reductorul transmisiei finale. Este lucrata dintr-un aliaj metalic deosebit de rezistent, tratat termic si testat in laborator pentru siguranta utilizatorilor.

Serviciu gratuit de consultanta pentru fiecare client!

Produsele achizitionate de la noi sunt de o calitate superioara si acum foarte usor de implementat si intretinut, caci beneficiezi de serviciul nostru gratuit de consultanta. Alaturi de noi vei trai senzatia ca esti temeinic asistat tehnic si vei vedea rezultate concrete in activitatea de productie.

Suntem gata sa iti oferim cele mai sigure contacte pentru montaj
Te asistam atunci cand nu stii ce piesa este perfect compatibila cu modelul pe care il detii
Iti vei cunoaste mai bine utilajul si cateva metode cu adevarat folositoare de intretinere a lui pe termen lung
Suntem gata sa te ajutam cu reparatii, chiar si la cele mai ingrijoratoare defectiuni, precum imobilizarea utilajului tau pe teren. In acest caz, trimitem catre tine o echipa de specialisti, gata sa te ajute sa puneti utilajul in miscare

Aceasta planetara lunga Carraro 519060 este o piesa pe care o poti achizitiona fara griji, intrucat detine un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica. Certificatul iti este incredintat la livrare, alaturi de factura!

Poti sa cumperi aceasta planetara lunga Carraro 519060 daca apelezi unul dintre numerele afisate pe aceasta pagina. Daca preferi o comanda online, inregistreaza o cerere pe site-ul firmei si fii sigur ca, indiferent de metoda aleasa, un agent va inainta degraba procedurile de expediere. Vei primi produsul cerut, in aproximativ 24 de ore, indiferent in ce zona locuiesti, cu plata la livrare. Cei ce isi doresc sa ridice personal produsele lor, pot face asta direct din sediul nostru.

Montajul este primul si cel mai important lucru pe care il poti face daca iti doresti o piesa de schimb functionala pe termen lung. Apeleaza la un atelier de specialitate, iar daca nu cunosti unul, te rugam sa vorbesti cu angajatii nostri! Ei iti vor oferi un contact sigur!

Fii atent si la elementele conexe!

Pentru un montaj optim este cazul sa se verifice bucsa si simeringul planetarei, de la iesirea acesteia din carcasa puntii, intrucat cel mai corect ar fi sa le inlocuiesti. Crucea de planetara ar fi, de asemenea, excelent de inlocuit, daca se observa urme de uzura.

Specificatii tehnice

Lungime ax: 668mm
Diametru ax la iesirea din punte: 42mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura