Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Planetara lunga Carraro 046346

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 046346
Cod produs
M2GZBFAL-RE
Out Of stock
Descriere
Depozitul nostru este o platforma tehnica realizata cu deosebite eforturi, intrucat fiecare piesa de schimb gazduita respecta coordonatele calitatii. Suntem foarte exigenti atunci cand facem selectia pieselor, le alegem pe cele mai moderne, fiabile si rezistente, iar clientii nostri primesc in acest fel un ajutor concret in dezvoltarea productiei. Aceasta planetara lunga Carraro 046346 este o piesa super bine cotata, care se regaseste pe stocul nostru si poate fi accesata foarte usor. Livram produsele noastre foarte rapid, indiferent de zona in care te afli.

Planetara lunga Carraro 046346 - o componenta originala si fara compromisuri! Alege calitatea!

Aceasta planetara lunga Carraro 046346 se lucreaza intr-una dintre cele mai importante fabrici din lume, sub observatia unor ingineri extrem de responsabili. Piesa este prelucrata dintr-un aliaj metalic tratat termic si promite o rezistenta deosebita in timp. Aceasta planetara punte Carraro 131208 are un rol esential - preia cuplul de la diferential si il transmite catre reductorul transmisiei finale.

Bazeaza-te pe ajutorul nostru! Trebuie doar sa ne apelezi!

Noi te ajutam sa faci trecerea de la o piesa de schimb proaspat desigilata la implementarea ei corecta si intretinerea corespunzatoare, pe termen lung. Serviciul nostru gratuit de consultanta se adreseaza fiecarui client si poate fi extrem de folositor in activitatea de productie!

Iti oferim sprijinul nostru atunci cand trebuie sa alegi piesa perfect compatibila
Iti oferim recomandari sigure pentru un montaj perfect
Iti aducem la cunostinta cateva trucuri pentru intretinerea pe termen lung a utilajului tau
Te asistam atunci cand ai nevoie de reparatii, dar actionam si in caz de urgenta, atunci cand esti imobilizat pe teren, oriunde s-ar intampla asta. In acest caz, nu te ingrijora, vom gasi o echipa de profesionisti gata sa te scoata din impas

Aceasta planetara lunga Carraro 046346 este cea mai buna investitie, caci detine o garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.

Poti comanda o planetara lunga Carraro 046346 printr-un apel telefonic catre agentii de vanzari sau poti inregistra cererea ta direct pe site-ul nostru. Noi facem o expediere rapida, iar tu vei intra in posesia produsului tau in aproximativ 24 de ore, oriunde in tara, cu plata ramburs. Comenzile pot fi ridicate si personal, desigur, din cadrul sediului nostru de pe langa Bucuresti.

Cea mai buna decizie pe care o poti lua in acest moment este sa apelezi la un profesionist cu experienta. Daca nu cunosti unul, cere o recomandare sigura, dar in niciun caz nu improviza si nici nu apela la servicii indoielnice. Practic, trebuie doar sa ai grija de propria ta investitie si sa o validezi cu un montaj perfect.

Este posibil sa ai nevoie de modificari si pe la elementele conexe!

Bucsa, simeringul planetarei, dar si crucea de planetara, ei bine, toate au rolul lor in ansamblul de transmisie. Ar trebui verificate zonele de uzura si daca apare - pentru un montaj optim ar fi bine sa le inlocuiesti.

Lungime ax: 668mm
Diametru ax la iesirea din punte: 42mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura