Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Biela pentru miniincarcator JCB 280

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 280
Cod produs
P0ON3M29-M-IA
Out Of stock
Descriere
Biela miniincarcator JCB 280 este un produs realizat la cele mai inalte standarde! Se gaseste in oferta noastra la un pret de exceptie. Piesa originala, fabricata in Marea Britanie, este de calitate superioara, garantata de producator. Livram biela impreuna cu suruburile care unesc cele doua componente si impreuna cu bucsa de la boltul pistonului. Recomandam inlocuirea pieselor uzate ale utilajului cu produse originale; rezistenta acestora la uzura garanteaza buna functionare a miniincarcatorului, pentru mai mult timp.

Pentru a comanda produsul este suficient sa ne suni la numerele de telefon afisate sau sa completezi formularul de pe site. Daca ai nevoie de asistenta la verificarea compatibilitatii componentelor cu miniincarcatorul sau daca esti in cautarea unui service specializat in reparatii motoare de utilaje aproape de tine, adreseaza-te unuia dintre consilierii nostri tehnici. Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor noi din oferta noastra si vei primi detalii si despre serviciile tehnice pe care le putem asigura. Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi.

Biela miniincarcator JCB 280 - piesa originala de exceptie!

Biela realizeaza transformarea miscarii alternative a pistonului in miscare de rotatie a arborelui cotit si transmite forta de presiune a gazelor de la piston la arborele cotit. Se poate intampla ca, din diferite motive, apa sa patrunda in cilindri. Datorita faptului ca apa este incompresibila, la sfarsitul cursei de comprimare apar forte foarte mari care conduc la deformarea extrema a bielei. In aceste cazuri este recomandat ca toate componentele mecanismului motor sa fie inlocuite, deoarece fortele extreme aparute, chiar daca nu au deformat vizibil piesele, sa afecteze jocurile normale de montaj.

Cere consultanta gratuita la ACN Piese Utilaje!

Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi… Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj… Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Biela pentru miniincarcator JCB 280 ajunge la tine insotita de factura si certificatul de garantie, valabil 6 luni, in conditii de instalare corecta.

Biela miniincarcator JCB 280 comandata va ajunge oriunde ai nevoie de ea pe teritoriul tarii, in cel mai scurt timp, prin intermediul curieratului rapid. Metoda de plata este ramburs si ai posibilitatea de a deschide si de a verifica pachetul la primire, inainte de a achita. Pentru a intra direct in posesia produsului, te asteptam langa Bucuresti, la sediul nostru.

Contacteaza-ne cu incredere daca ai nevoie de reparatii de calitate efectuate in timp util sau de asistenta tehnica. Iti putem pune la dispozitie, la cerere, personal calificat pe intreg teritoriul tarii. Inclusiv pentru interventii la sistemul de directie sau transmisie al utilajului, reparatii complexe la motor, alezare/ rebucsare carcasa punte. Mecanicii nostri colaboratori pot remedia sigur si rapid orice defectiune, la punctul de lucru al utilajului. Pentru detalii despre acest serviciu sau o programare, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice

diametru bolt 40mm
diametru arbore - 77mm
distanta intre gauri - 218mm
greutatea - 2,145Kg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura