Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Biela pentru generator JCB G90

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB G90
Cod produs
VW8O2FDA-M-IA
Out Of stock
Descriere
Biela generator JCB G90 a fost produsa in Marea Britanie. Credem ca importand piese originale, sprijinim clientii nostri si le crestem productivitatea! Poti achizitiona din oferta noastra acest produs de calitate superioara care va creste valoarea echipamentului tau! Componenta vine insotita in pachet de suruburile care unesc cele doua parti si de bucsa de la boltul pistonului. Acest model se monteaza perfect si pe generatoarele JCB G90QS, JCB G90QX si JCB G90X. Nu intarzia sa plasezi o comanda si noi nu vom intarzia sa o expediem!

Produsele originale au o rezistenta sporita, care prelungeste durata de exploatare a echipamentului. Atunci cand situatia o cere, iti recomandam sa inlocuiesti piesa defecta a masinariei cu o biela de origine. Greutatea ideala a unei biele originale previne aparitia vibratiilor, care pot uza arborele cotit inainte de vreme. Producatorii pieselor de calitate sunt mereu atenti la toate detaliile. Nu vei da gres niciodata achizitionand astfel de produse. Daca mai ai nevoie de informatii sau de ajutor in plasarea comenzii, suna-i pe consultantii nostri si ei te vor asista.

Biela generator JCB G90 - iti punem la dispozitie o piese de exceptie!

Biela transforma miscarea de translatie a pistonului in miscare de rotatie la arborele cotit.  Biela trebuie sa reziste la solicitari mecanice intense produse de forta de presiune a gazelor si de inertia pieselor in miscare. Desi este o piesa rezistenta, frecvent apar ruperi ale suruburilor de biela cand acestea nu sunt stranse la cuplu (stranse excesiv sau insuficient). Aceasta duce la avarii mecanice grave, biela in miscare lovind blocul motor, arborele cotit etc. In mod frecvent, apare insa o uzura a bucsei antifrictiune care duce la cresterea jocului intre aceasta si bolt pana la aparitia ‘bataii de bolt’.

Pentru mai multe informatii, acceseaza serviciul de consultanta gratuit!

Accesand serviciul de consultanta gratuit, vei primi toate detaliile despre ofertele noastre, vom sti exact piesa de care ai nevoie si compatibilitatea cu utilajul tau. Suntem de parere ca vom castiga de ambele parti timp, daca ne vei suna sau contacta in scris. Depistarea exacta a problemei echipamentului duce la gasirea rapida a remediului.

Biela pentru generator JCB G90 noua beneficiaza de o garantie valabila 6 luni, de la data achizitiei; garantia ramane intacta in conditii de instalare corespunzatoare a bielei.

Biela generator JCB G90 noua ajunge in cel mai scurt timp, in toate regiunile Romaniei, prin intermediul curieratului rapid. Modalitatea de plata este ramburs si ai posibilitatea de a deschide si de a verifica pachetul la primire, inainte de a achita. Pentru a ridica produsul comandat direct de la sediul nostru, te asteptam cu drag!

Cauti un service specializat, aproape de tine, unde sa poti monta cu usurinta biela? Mecanicii colaboratori ai firmei pot efectua reparatia in cel mai scurt timp de la solicitare, la punctul de lucru al echipamentului. Foloseste acest serviciu daca iti doresti un montaj de calitate al pieselor noi! Echipa de mecanici alocata tie poate verifica starea utilajului si poate lua toate masurile pentru ca acesta sa redevina functional cat mai repede. Pentru informatii despre acest serviciu, ia legatura cu unul dintre consultantii nostri tehnici.

Specificatii tehnice

diametru bolt 40mm
diametru arbore - 77mm
distanta intre gauri - 218mm
greutatea - 2,145Kg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura