Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Biela pentru generator JCB G65

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB G65
Cod produs
6PTXUQLB-M-IA
Out Of stock
Descriere
Biela generator JCB G65 este fabricata in Marea Britanie si toate standardele de productie au fost respectate in cele mai mici detalii. Piesa vine impreuna cu suruburile care unesc cele doua componente si impreuna cu bucsa de la boltul pistonului. Vei achizitiona o piesa de calitate garantata, la un pret rentabil! Fiind o piesa originala, producatorii au fost atenti sa aiba o greutate perfecta care previne aparitia vibratiilor ce pot uza prematur arborele cotit. Ia legatura cu noi si comanda o piesa exceptionala! Biela din imagini se poate monta si pe generatoarele JCB G65QS, JCB G65QX si JCB G65X.

Suna-ne acum pentru a primi o oferta personalizata, care sa raspunda nevoilor tale de moment! Personalul nostru pregatit te ajuta sa gasesti piesele potrivite in functie de modelul echipamentului tau si iti ofera informatii suplimentare si despre aceasta componenta. Te poate pune in contact si cu o echipa de mecanici care sa te ajute la montarea piesei comandate sau chiar si cu alte reparatii pe care le ai de facut. Se va asigura ca achizitionezi piese compatibile cu utilajul tau, oferindu-ti consiliere tehnica gratuita!

Biela generator JCB G65 - ai in vedere acest model original!

Biela este organul mecanismului motor care transmite forta de presiune a gazelor de la piston la arborele cotit si care asigura transformarea miscarii alternative de translatie a pistonului in miscarea de rotatie a arborelui cotit. Biela trebuie sa reziste la solicitari mecanice intense produse de forta de presiune a gazelor si de inertia pieselor in miscare. Biela este cea mai frecventa cauza a defectiunii catastrofale a motorului. Este sub o presiune enorma de sarcina si este adesea beneficiara unei ingrijiri speciale pentru a se asigura ca nu esueaza prematur.

Consultanta gratuita de la experti in domeniu doar la ACN Piese Utilaje!

Ca sa te familiarizezi cu produsele noastre, apeleaza la consultantii nostri. Iti vor da o mana de ajutor si nu o vor face contra cost. Te vor ajuta sa cauti exact ce se potriveste utilajului tau, au pregatite oferte avantajoase pentru tine. Nu trebuie sa faci mare lucru, esti deja pe site, poti folosi numerele de telefon afisate sau poti sa completezi formularul si sa ne descrii problema cu care te confrunti.

Biela pentru generator JCB G65 este originala si vine insotita de o garantie cu valabilitatea de 6 luni, de la data achizitiei.

Biela generator JCB G65 noua va ajunge in toate regiunile Romaniei, in cel mai scurt timp, prin curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs si ai optiunea de a deschide si de a verifica pachetul la primire, inainte de a achita. Pentru a intra direct in posesia piesei comandate, te asteptam la sediul firmei.

Pentru reparatii motoare si alezare bloc motor, apeleaza cu incredere la una dintre echipele noastre de service mobil. Mecanicii colaboratori ai firmei se pot deplasa in localitatea in care se afla utilajul si pot rezolva rapid si eficient toate problemele sale tehnice. Pentru informatii despre acest serviciu, te rugam sa contactezi departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice

diametru bolt 40mm
diametru arbore - 77mm
distanta intre gauri - 218mm
greutatea - 2,145Kg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura