Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Biela pentru generator JCB G60RX

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB G60RX
Cod produs
ZOV45MKS-M-IA
Out Of stock
Descriere
Biela generator JCB G60RX noua, originala, este produsa in Marea Britanie. Piesa din oferta noastra este realizata la cele mai inalte standarde de productie si are calitatea garantata. Achizitionezi o piesa de calitate, rezistenta, la un pret avantajos! Vei intra in posesia bielei impreuna cu suruburile care unesc cele doua componente si impreuna cu bucsa de la boltul pistonului. Pentru o reparatie care dureaza, iti recomandam aceasta biela originala, a carei durata de viata este mai mare decat a unei biele alternative. Greutatea ei este optima si previne vibratiile care pot deteriora prematur arborele cotit.

Suntem la dispozitia ta daca doresti detalii despre serviciile pe care ti le-am pregatit sau daca ai nevoie de asistenta la alegerea componentelor potrivite cu echipamentul. Contacteaza-ne acum pentru o oferta personalizata! Beneficiezi de experienta si priceperea noastra atunci cand cauti solutii tehnice pentru masinaria ta si de fiecare data cand cumperi piese de schimb, primesti gratuit consultanta tehnica specializata! Produsele iti vor fi livrate mereu in cel mai scurt timp posibil pentru ca stim cat de mult conteaza pentru tine sa te reapuci de treaba rapid.

Biela generator JCB G60RX - repara-ti echipamentul acum!

Biela transforma miscarea de translatie a pistonului in miscare de rotatie la arborele cotit. Biela trebuie sa reziste la solicitari mecanice intense produse de forta de presiune a gazelor si de inertia pieselor in miscare. Desi este o piesa rezistenta, frecvent apar ruperi ale suruburilor de biela cand acestea nu sunt stranse la cuplu (stranse excesiv sau insuficient). Aceasta duce la avarii mecanice grave, biela in miscare lovind blocul motor, arborele cotit etc. In mod frecvent, apare insa o uzura a bucsei antifrictiune care duce la cresterea jocului intre aceasta si bolt pana la aparitia ‘bataii de bolt’.

Produsele de top sunt cartea noastra de vizita!

Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta si bucura-te de o experienta personalizata. Consilierii nostri vor cauta piesa potrivita utilajului tau si o vei primi imediat. Daca situatia o impune, poti apela la service-ul nostru mobil, mecanicii nostri sunt pregatiti sa intervina oriunde si oricand. Promitem sa te impresionam si sa legam o prietenie frumoasa, poate chiar un parteneriat. Neplacerile trec mai repede cand ai prieteni de incredere alaturi.

Biela pentru generator JCB G60RX din oferta noastra beneficiaza de o garantie valabila 6 luni, de la data achizitiei.

Poti ridica biela generator JCB G60RX noua de la sediul nostru. Pentru orice alta localitate, livram prin curier, iar produsul va ajunge la tine in cel mai scurt timp; inainte de a achita ramburs, ai posibilitatea de a deschide si de a verifica pachetul.

Pentru reparatii motoare si alezare bloc motor, apeleaza cu incredere la una dintre echipele noastre de service mobil. Mecanicii colaboratori ai firmei pot interveni asupra utilajului, in scurt timp de la solicitare, la punctul sau de lucru. Asiguram un montaj de calitate al pieselor noi, reparatii complexe sau punctuale, reviziile periodice. Contacteaza-ne si vei afla detalii despre aceste serviciu!

Specificatii tehnice

diametru bolt 40mm
diametru arbore - 77mm
distanta intre gauri - 218mm
greutatea - 2,145Kg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura