Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Biela pentru generator JCB G50R

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB G50R
Cod produs
AW62SLH5-M-IA
Out Of stock
Descriere
Biela pentru generator JCB G50R este o piesa originala, realizata in Marea Britanie. Standardele de calitate au fost respectate in detaliu si, astfel, s-a obtinut o componenta remarcabila. In oferta ACN gasesti aceasta biela noua la un pret foarte exceptional. Produsul se livreaza rapid, impreuna cu suruburile care unesc cele doua componente si impreuna cu bucsa de la boltul pistonului. Plasezi comanda si noi o expediem in 24 de ore. Stim cat este de important sa ai echipamentul din nou functional, ne miscam imediat cand vine vorba sa-ti livram componentele de care ai nevoie.

Ca ne dorim sau nu, la un moment dat trebuie sa inlocuim biela veche, recomandarea noastra este sa alegi o piesa originala, a carei rezistenta mare la uzura va creste considerabil durata de exploatare a echipamentului. Biela originala are o greutate optima, care previne aparitia vibratiilor ce pot deteriora arborele cotit mult prea devreme. Consultantii nostri tehnici te ajuta sa gasesti componentele potrivite in functie de modelul pe care il detii si iti dau informatii aditionale. Tot ce ai de facut este sa ne contactezi si, in cazul in care ai nevoie si de un mecanic priceput, il gasesti in echipa noastra!

Biela pentru generator JCB G50R - decide sa iti repari echipamentul!

Biela este organul mecanismului motor care transmite forta de presiune a gazelor de la piston la arborele cotit si care asigura transformarea miscarii alternative de translatie a pistonului in miscarea de rotatie a arborelui cotit. Biela trebuie sa reziste la solicitari mecanice intense produse de forta de presiune a gazelor si de inertia pieselor in miscare. Biela este cea mai frecventa cauza a defectiunii catastrofale a motorului. Este sub o presiune enorma de sarcina si este adesea beneficiara unei ingrijiri speciale pentru a se asigura ca nu esueaza prematur.

Nu sta pe ganduri si solicita consultanta gratuita!

Consultantii nostri iti stau la dispozitie mereu. Ii poti suna, le poti scrie, cum iti este tie mai confortabil. Te asteapta cu informatii tehnice si practice care te vor ajuta sa-ti intelegi nevoile si sa-ti continui activitatea in bune conditii. Ne caracterizeaza seriozitatea! Nu vom trata problema ta cu superficialitate, ci vom gasi solutia care ti se potriveste.

Garantia piesei este de 6 luni, din momentul achizitiei. Biela pentru generator JCB G50R trebuie montata corect pentru a beneficia de garantie!

Biela generator JCB G50R noua va ajunge oriunde pe teritoriul tarii, in cel mai scurt timp, prin intermediul curieratului rapid. Modalitatea de plata este ramburs si ai optiunea de a deschide si de a verifica pachetul primit, inainte de a achita. Pentru a ridica produsul comandat direct de la sediul nostru, te asteptam in apropiere de Bucuresti.

Pentru reparatii motoare si alezare bloc motor, apeleaza cu incredere la echipele noastre de service mobil. Mecanicii colaboratori ai firmei se pot deplasa in localitatea in care se afla utilajul si pot remedia rapid si eficient problemele tehnice cu care te confrunti. Pentru a primi detalii despre acest serviciu sau pentru o programare, te rugam sa te adresezi departamentului nostru tehnic!

Specificatii tehnice

diametru bolt 40mm
diametru arbore - 77mm
distanta intre gauri - 218mm
greutatea - 2,145Kg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura