Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Biela pentru generator JCB G55Q

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB G55Q
Cod produs
O3IMEKSY-M-IA
Out Of stock
Descriere
Biela generator JCB G55Q este o piesa originala, o productie realizata in Marea Britani. Se regaseste acum in oferta noastra la un pret foarte atractiv. Livram biela impreuna cu suruburile care unesc cele doua componente si impreuna cu bucsa de la boltul pistonului. Recomandarea noastra este sa alegi intotdeauna produse originale ca piese de schimb pentru utilajul tau. Greutatea optima a bielei pe care o propunem spre vanzare previne aparitia vibratiilor, care pot uza inainte de vreme arborele cotit. Comanda acum o piesa de calitate superioara!

Alegerea piesei corespunzatoare poate reprezenta o corvoada pentru oricine, mai ales din cauza problemelor legate de compatibilitate. Piesa comandata trebuie sa fie compatibila cu echipamentul tau, asa ca expertii ACN Piese Utilaje ii stau la dispozitie tocmai pentru a preintampina situatiile de nepotrivire intre piesa si utilaj. Cere-le sfatul de fiecare data cand doresti sa plasezi o comanda. Acest serviciu de consultanta tehnica nu implica niciun cost din partea ta. Este modul nostru de a-ti sprijini activitatea si de a te ajuta sa te intorci la treaba cat mai repede.

Biela generator JCB G55Q - comand-o si economisesti pe termen lung!

Principiul de functionare al unui motor cu ardere interna consta in transformarea energiei produse in urma arderii amestecului aer-combustibil in lucru mecanic, disponibil la arborele cotit. Biela face posibila preluarea si transmiterea fortei de presiune a gazelor din cilindru catre arborele cotit. Biela este supusa la solicitarile simple de intindere, compresiune, incovoiere, toate fiind produse de actiunea comuna a fortei de presiune a gazelor si a fortelor de inertie a pistonului, boltului si segmentilor.

Serviciul gratuit de consultanta este cheia tuturor problemelor tale!

Vrei sa se rezolve mai repede problema ta, nu-i asa? Daca stai si te framanti de unul singur, poti sa fii convins ca mai mult pierzi decat castigi. Ar fi mai bine pentru tine daca ne-ai intreba pe noi. Si nu, nu iti cerem niciun efort financiar pentru asta. Avem un serviciu gratuit de consultanta si iti putem oferi informatii care vor grabi vindecarea utilajului tau. Venim si cu solutii practice, ne deplasam la tine, schimbam piesa si ne asiguram ca iti poti relua activitatea in bune conditii.

Biela pentru generator JCB G55Q va ajunge in posesia ta insotita de factura si certificatul de garantie cu valabilitatea de 12 luni, de la data achizitiei.

Biela generator JCB G55Q comandata ajunge la tine in cel mai scurt timp, prin intermediul curieratului rapid. Metoda de plata este ramburs si ai optiunea de a deschide coletul la primire, inainte de a achita. Pentru a ridica personal produsul, te asteptam la sediul firmei.

Pentru reparatii motoare si alezare bloc motor, adreseaza-te cu incredere departamentului tehnic al firmei. La cerere, iti punem la dispozitie serviciul de asistenta mobila, care poate constata starea tehnica a echipamentului tau si care poate interveni asupra acestuia in localitatea in care acesta se afla. Efectuam, cu ajutorul mecanicilor nostri colaboratori, o gama diversa de interventii tehnice: montaje specializate, revizii periodice si lucrari de reparatii complexe, oriunde pe teritoriul tarii se afla utilajul tau. Nu ezita si cere detalii sau programeaza o interventie la unul dintre consultantii nostri tehnici!

Specificatii tehnice

diametru bolt 40mm
diametru arbore - 77mm
distanta intre gauri - 218mm
greutatea - 2,145Kg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura