Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Biela pentru generator JCB G63

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB G63 G63Q
Cod produs
I9X0SPKY-M-IA
Out Of stock
Descriere
Biela generator JCB G63 este produsa in Marea Britanie, la cele mai inalte standarde. Materialele de calitate din care este fabricata recomanda aceasta piesa ca fiind alegerea ideala pentru echipamentul tau. Produsul este original si se gaseste in oferta noastra la un pret promotional. Atunci cand situatia impune schimbarea componentelor defecte ale masinariei, sugestia noastra este sa alegi piese de schimb originale, a caror durata de viata este comparativ mai mare decat a produselor aftermarket. Biela originala are o greutate corespunzatoare, care previne aparitia vibratiilor care pot degrada arborele cotit inainte de vreme.

Livram biela noua in cel mai scurt timp, in toate zonele tarii. Ea este compatibila si cu modelul de generator JCB G63Q. Piesa vine insotita de suruburile care unesc cele doua componente si de bucsa de la boltul pistonului. Apeleaza cu incredere la unul dintre consultantii firmei, pentru a primi o oferta personalizata! Vei beneficia de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor noi de care ai nevoie! Nu intarzia sa plasezi comanda!

Biela generator JCB G63 - imbunatateste eficienta in munca!

Biela este o componenta a lucrului mecanic de la motor. Intretinerea si inlocuirea la timp a acesteia prelungeste, indubitabil, durata de viata a utilajului tau. Vrei sa stii cele mai frecvente defectiuni la aceasta piesa? Uzarea capului mare (joc axial sau lateral), uzarea rulmentului din capul mic, respectiv a bucsei de biela, incovoierea sau chiar ruperea bielei (provocata uneori de utilizarea fortata a motorului ,in regim de lucru ridicat). Toate aceste avarii pot duce la o functionare dura si violenta a motorului (smuncituri). Acest fapt poate fi riscant, deoarece pot aparea alte avarii grave la celelalte piese ale motorului.

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!

Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Biela pentru generator JCB G63 are certificat de garantie valabil 6 luni, din momentul achizitiei, pe care il vei regasi in colet.

Livram biela generator JCB G63 noua prin curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs si ai posibilitatea de a deschide si de a verifica pachetul la primire, inainte de a achita. Pentru a ridica piesa comandata in prealabil direct de la sediul nostru, te asteptam langa Bucuresti.

Pentru reparatii motoare si alezare bloc motor, apeleaza cu incredere la una dintre echipele noastre de service mobil. Mecanicii colaboratori ai firmei pot remedia sigur si rapid toate defectiunile utilajului, la punctul sau de lucru. Interventia se va realiza intr-un interval de timp optim de la solicitare, astfel ca procesul de productie sa poata fi reluat cat mai curand. Pentru detalii despre acest serviciu, te rugam sa contactezi departamentul tehnic al firmei!

Specificatii tehnice

diametru bolt 40mm
diametru arbore - 77mm
distanta intre gauri - 218mm
greutatea - 2,145Kg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura