Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Biela pentru generator JCB G100

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB G100
Cod produs
4BJ0GXRE-M-IA
Out Of stock
Descriere
Biela generator JCB G100 se livreaza insotita de suruburile care unesc cele doua componente si impreuna cu bucsa de la boltul pistonului. Piesa provine din Marea Britanie si a fost realizata la cele mai inalte standarde de productie. Vei cumpara un produs de calitate garantata care are un pret foarte bun! Producatorii au fost atenti la materialele folosite ca ele sa fie rezistente dar sa aiba greutatea perfecta. Stii ce se intampla cand nu e calculat totul la sange? Apar vibratii care afecteaza negativ arborele cotit. Atentie mare cand alegi piesele de schimb!

Modelul de biela prezentat in oferta noastra se potriveste si cu generatoarele JCB G100RX si JCB G110QX. Apeland la consultanta gratuita, vei primi o sumedenie de informatii si detalii care te pot ajuta mult la alegerea potrivita pe care o faci in privinta echipamentului tau. Daca ai de schimbat piese vechi, alege unele de origine controlata. Ele asigura buna functionare a echipamentului vreme indelungata. De asemenea, perioada de utilizare a unei piese originale este mai mare decat a unei piese aftermarket.

Biela generator JCB G100 - siguranta este un punct crucial!

Biela este o componenta a lucrului mecanic de la motor. Intretinerea si inlocuirea la timp a acesteia prelungeste, indubitabil, durata de viata a utilajului tau. Vrei sa stii cele mai frecvente defectiuni la aceasta piesa? Uzarea capului mare (joc axial sau lateral), uzarea rulmentului din capul mic, respectiv a bucsei de biela, incovoierea sau chiar ruperea bielei (provocata uneori de utilizarea fortata a motorului ,in regim de lucru ridicat). Toate aceste avarii pot duce la o functionare dura si violenta a motorului (smuncituri). Acest fapt poate fi riscant, deoarece pot aparea alte avarii grave la celelalte piese ale motorului.

Serviciul de consultanta la doar un click distanta!

Iti stam la dispozitie cu orice detalii suplimentare, serviciul gratuit de consultanta a fost dezvoltat special pentru a veni in sprijinul tau! Mecanicii nostri se pot prezenta la locul tau de lucru pentru montarea piesei. De asemenea, ii poti solicita pe acestia si atunci cand utilajul tau necesita reparatii, indiferent de complexitatea acestora. Suntem aici pentru tine!

Biela pentru generator JCB G100 este noua, originala, si ajunge la tine impreuna cu factura si garantia valabila 6 luni, de la momentul achizitiei.

Biela generator JCB G100 noua va ajunge in toate regiunile tarii, in cel mai scurt timp, prin intermediul curieratului rapid. Modalitatea de plata este ramburs si ai posibilitatea sa deschizi si sa verifici continutul pachetului la primire, inainte de a achita. Te asteptam langa Bucuresti, la sediul firmei, pentru a ridica personal piesa comandata.

Daca te intereseaza un service specializat unde sa montezi biela, iti punem la dispozitie una dintre echipele de service mobil ale firmei, care poate interveni asupra echipamentului la punctul sau de lucru. Mecanicii nostri colaboratori pot efectua reparatia rapid si eficient, astfel ca tu sa poti relua procesul de productie fara intarzieri suplimentare. Daca vrei detalii despre acest serviciu tehnic sau ai nevoie de ajutor, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice

diametru bolt 40mm
diametru arbore - 77mm
distanta intre gauri - 218mm
greutatea - 2,145Kg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura