Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Biela pentru generator JCB G115

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB G115
Cod produs
8W9FQKZD-M-IA
Out Of stock
Descriere
Biela generator JCB G115 este un produs original, care ajunge la tine in cel mai scurt timp! Il primesti impreuna cu suruburile care unesc cele doua componente si impreuna cu bucsa de la boltul pistonului. Atunci cand situatia o cere, recomandarea noastra este sa alegi un produs original, a carui rezistenta crescuta va extinde durata de functionare a echipamentului. Greutate optima a bielei este esentiala, caci ea previne aparitia vibratiilor care pot deteriora iremediabil si inainte de vreme arborele cotit. In concluzie, vei achizitiona rapid un produs de calitate care are un pret rezonabil!

Piesa este fabricat in Marea Britanie, iar producatorul ii garanteaza calitatea prin respectarea tuturor standardelor de calitate in vigoare. Acest produs este compatibil cu generatoarele JCB G115X, JCB G115QS si JCB G115QX. Personalul calificat al firmei este la dispozitia ta daca ai intrebari sau daca ai nevoie de asistenta la montarea noilor componente. Suna la unul dintre numerele de telefon afisate sau completeaza formularul de pe site pentru a comanda simplu si rapid piesa. Noi o livram in 24 de ore!

Biela generator JCB G115 - nu te vei mai confrunta cu probleme!

Biela este organul mecanismului motor care transmite forta de presiune a gazelor de la piston la arborele cotit si care asigura transformarea miscarii alternative de translatie a pistonului in miscarea de rotatie a arborelui cotit. Biela trebuie sa reziste la solicitari mecanice intense produse de forta de presiune a gazelor si de inertia pieselor in miscare. Biela este cea mai frecventa cauza a defectiunii catastrofale a motorului. Este sub o presiune enorma de sarcina si este adesea beneficiara unei ingrijiri speciale pentru a se asigura ca nu esueaza prematur.

Contacteaza-ne! Te intampinam cu sfaturi bune!

Alegand sa apelezi la compania noastra, vei avea parte de consultanta gratuita! Iti putem fi de folos si daca doresti sa programezi montajul piesei la unul din mecanicii disponibili din zona ta. Eventual vom dezvolta un parteneriat, mentenanta utilajelor nu iti va mai da batai de cap si nu-ti vei mai face probleme si nervi la fiecare avarie care apare vrei nu vrei.

Biela pentru generator JCB G115 ajunge la tine rapid, insotita de factura si certificatul de garantie, cu valabilitatea de 6 luni, de la data cumpararii.

Biela generator JCB G115 noua va ajunge in orice localitate a tarii, prin intermediul curieratului rapid. Ai optiunea de a deschide coletul la primire, inainte de a achita ramburs. Pentru a ridica biela comandata in prealabil direct de la sediul firmei, te asteptam langa Bucuresti.

La cerere, atelierul mobil al firmei se poate deplasa in localitatea in care se afla echipamentul din dotare si poate efectua acolo reparatiile necesare, intr-un interval de timp scurt de la solicitare. Mecanicii nostri colaboratori pot verifica starea in care se afla utilajul si pot lua toate masurile pentru ca acesta sa isi reia activitatea cat mai curand. Pentru detalii despre acest serviciu sau o programare, te rugam sa te adresezi departamentului nostru tehnic.

Specificatii tehnice

diametru bolt 40mm
diametru arbore - 77mm
distanta intre gauri - 218mm
greutatea - 2,145Kg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura