Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Biela pentru generator JCB G55

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB G55
Cod produs
NM2EROTW-M-IA
Out Of stock
Descriere
Biela generator JCB G55 este o piesa originala, noua si performanta. Piesa pe care ti-o recomandam este produsa in Marea Britanie si se livreaza impreuna cu suruburile care unesc cele 2 componente si impreuna cu bucsa de la boltul pistonului. Este important sa alegi piese originale daca doresti sa ai un echipament rezistent. Altfel, vei face vizite la mecanic mult mai des si vei constata ca pierzi din ce in ce mai multi bani. In cazul tau, o biela originala va preveni aparitia vibratiilor care pot uza arborele cotit foarte repede.

La ACN Piese Utilaje, te vor intampina mereu oameni competenti, iar consultantii nostri din cadrul departamentului de piese de schimb te vor ajuta sa iti alegi piesa dorita. Iti vor oferi expertiza lor pentru a lua cea mai buna decizie pentru echipamentul tau si, implicit, pentru afacerea ta. Gasesti toate serviciile de care ai nevoie la noi. Cei mai buni mecanici si piese remarcabile care vor creste valoarea masinariei tale si productivitatea afacerii tale!

Biela generator JCB G55 - arunca o privire la calitatile ei!

Biela face parte din mecanismul motor si are rolul de a prelua forta de apasare a pistonului pe care o transmite arborelui cotit. Daca exploatarea utilajului se face corespunzator, toate piesele mecanismului motor nu necesita intretinere, reparatie sau inlocuire. Biela se poate defecta (deforma) doar in anumite situatii speciale. Daca utilajul este vechi si are multe ore de functionare, in 90% din cazuri aceste piese sunt ovalizate. Biela trebuie sa aiba rezistenta mecanica ridicata si masa redusa, deoarece este supusa fortelor de inertie.

Cere si ti se va da! Ce? Consultanta gratuita, bineinteles!

Ne pricepem la mecanica si suntem experimentati. Detinem cunostinte tehnice si suntem capabili sa le etalam intr-o forma mai usor de inteles si pentru clientii care lucreaza in alte domenii. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in contact cu noi si te scoatem din dificultate. Poti face asta in diverse moduri: ne dai un telefon, ne scrii direct pe site sau ne trimiti un e-mail. Raspundem prompt si, tot asa, rezolvam si problemele tehnice.

Biela pentru generator JCB G55 ajunge la tine rapid, insotita de factura si certificatul de garantie, cu valabilitatea de 6 luni, de la momentul achizitiei.

Biela generator JCB G55 ajunge in posesia ta in cel mai scurt timp, prin intermediul curieratului rapid. Livram biela in toate zonele tarii. Metoda de plata este ramburs si ai posibilitatea de a deschide coletul la primire, inainte de a achita. Daca preferi, pentru a ridica piesa direct de la sediul firmei, te asteptam langa Bucuresti.

Deoarece stim ca o reparatie trainica presupune atat piese de calitate, cat si o manopera corespunzatoare, iti punem la dispozitie una dintre echipele de service mobil ale firmei, care poate interveni asupra utilajului in localitatea in care acesta se afla. Asiguram un montaj de calitate al pieselor noi achizitionate din oferta noastra, reparatii punctuale sau complexe, reviziile periodice. Pentru detalii despre acest serviciu, te rugam sa iei legatura cu unul dintre consilierii nostri tehnici.

Specificatii tehnice

diametru bolt 40mm
diametru arbore - 77mm
distanta intre gauri - 218mm
greutatea - 2,145Kg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura