Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Dop racitor ulei motor pentru generator JCB G55

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB G55
Cod produs
CAV7UL8B-AS
Out Of stock
Descriere
Seteaza-ti un tel de care sa te tii atunci cand situatia nu iti este favorabila! Aminteste-ti mereu de ce ai inceput si nu te lasa doborat de cateva obstacole! Inspecteaza indeaproape universul nostru tehnic si descopera piese de ultima generatie! Una recenta este acest dop racitor ulei generator JCB G55 din cadre performante! Putem afirma ca este o afacere in toata regula! O varianta potrivita si pentru modelul JCB G55Q!
Atitudinea perseverenta este cea care te va ridica atunci cand simti ca esti epuizat! Problemele nu pot fi prevazute intotdeauna, dar atitudinea corecta le va tine piept! Noi suntem aici sa te sustinem cand lucrurile merg prost! Avem o intreaga echipa de consultanti si agenti care sa te asiste teoretic sau la fata locului in functie de nevoia ta! Nu te costa nimic sa devii si tu profesionist!

Sigur ai nevoie de acest dop racitor ulei generator JCB G55 nou! Sigur ai nevoie de calitate!
Calitatea este indispensabila in functionarea optima si indelungata a unei piese de schimb! De aceea, orice ai achizitiona de la noi, ai promisiunea ca vei beneficia de ea! Aparand componentele de factorii externi, acest dop garanteaza operarea in cele mai bune conditii ale utilajului tau.

Cu o informare actuala, intretii performanta!
Suntem atenti sa iti raspundem la intrebari! Iti expunem toate detaliile si curiozitatile despre colectia noastra! Serviciul de consultanta este pregatit intotdeauna sa iti preia solicitarile! Agentii nostri iti vor acorda sfaturile utile si iti vor raspunde la orice nelamurire! Cere-ne ajutorul si primeste cele mai sigure indrumari! Iti putem oferi un plan ingenios dupa care sa te ghidezi!

Livrare
Acest dop racitor ulei generator JCB G55 este ceea ce are nevoie utilajul tau? S-a facut! Ne mobilizam instant si ti-l livram la adresa indicata in doar 24 de ore, oriunde in tara! Intra pe site, plaseaza comanda si noi ne ocupam de restul!

Montaj
Vrem sa fii multumit pana la capat de investitia facuta asa ca iti recomandam sa te indrepti catre un atelier de montaj! Astfel te asiguri ca piesa este montata corect si durata acesteia de utilizare va fi prelungita! Pentru ca o piesa sa reziste trebuie intretinuta corespunzator! Nu-ti lasa utilajul pe maini nesigure! Fii profi!

Specificatii

• Diametru 16mm
• Inaltime 9,5mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura