Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Biela pentru buldoexcavator JCB 3CX

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 3CX
Cod produs
H672FQLR-M-IA
Out Of stock
Descriere
Biela buldoexcavator JCB 3CX este o piesa originala, prezenta in oferta noastra datorita calitatilor sale! Acest produs fabricat in Marea Britanie e comercializat de noi la un pret de exceptie. Biela vine insotita de suruburile care fac legatura dintre cele doua componente si de bucsa de la boltul pistonului. Materialul folosit in fabricarea ei este foarte rezistent, motiv pentru care durabilitatea va fi bifata. Te poti bucura de o componenta care va prelungi semnificativ functionarea buldoexcavatorului tau.

Echipa noastra tehnica formata din experti in mecanica utilajelor grele iti recomanda sa alegi intotdeauna piese de origine. Durata acestora de viata este mult mai mare decat a solutiilor alternative. De exemplu, fiecare detaliu este studiat cu atentie, greutatea optima a bielei originale previne aparitia vibratiilor care pot uza grabnic arborele. Iti stam la dispozitie daca ai intrebari despre piesa sau serviciile oferite de noi! ACN Piese Utilaje iti ofera consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor pentru buldoexcavatorul tau.

Biela buldoexcavator JCB 3CX - reprezinta o investitie de mare interes!

Biela realizeaza transformarea miscarii alternative a pistonului in miscare de rotatie a arborelui cotit si transmite forta de presiune a gazelor de la piston la arborele cotit. Se poate intampla ca, din diferite motive, apa sa patrunda in cilindri. Datorita faptului ca apa este incompresibila, la sfarsitul cursei de comprimare apar forte foarte mari care conduc la deformarea extrema a bielei. In aceste cazuri este recomandat ca toate componentele mecanismului motor sa fie inlocuite, deoarece fortele extreme aparute, chiar daca nu au deformat vizibil piesele, sa afecteze jocurile normale de montaj.

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!

Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii “loveste” neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele.

Biela pentru buldoexcavator JCB 3CX vine insotita de un certificat de garantie cu valabilitatea de 6 luni din momentul achizitiei. Te rugam sa pastrezi documentele care insotesc produsul.

Livram biela buldoexcavator JCB 3CX in toate zonele tarii, prin intermediul curieratului rapid. Modalitatea de plata este ramburs si daca ai mentionat in cerere, poti deschide coletul primit, inainte de a face plata. Pentru a intra direct in posesia coletului cu piesa comandata, te asteptam la sediul firmei.

Daca ai nevoie de ajutor la montare sau pentru situatiile in care utilajul tau necesita interventia unor specialisti, poti solicita echipa noastra de service mobil. Mecanicii nostri colaboratori pot remedia sigur si rapid orice defectiune a echipamentului, la punctul de lucru al acestuia, ca sa redevina functional cat mai repede. Ei pot efectua inclusiv reparatii motoare sau alezare bloc motor, cu aparat mobil. Pentru detalii despre acest serviciu, te rugam sa iei legatura cu unul dintre consilierii nostri tehnici.

Specificatii tehnice

diametru bolt 40mm
diametru arbore - 77mm
distanta intre gauri - 218mm
greutatea - 2,145Kg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura