Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Biela pentru miniincarcator JCB 225

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 225
Cod produs
JS8K0IAZ-M-IA
Out Of stock
Descriere
Biela miniincarcator JCB 225 este un produs original, de calitate superioara! Il gasesti acum in oferta noastra la un pret promotional. Componenta este fabricata in Marea Britanie si are calitatea garantata! Pentru a plasa o comanda este suficient sa completezi formularul de pe site sau sa ne apelezi la unul dintre numerele de telefon afisate. Livram biela impreuna cu suruburile care unesc cele doua parti si cu bucsa de la boltul pistonului. Reprezinta varianta ideala pentru utilajul tau.

Atunci cand inlocuiesti piesele defecte, iti recomandam sa te orientezi inspre piesele de origine. Durata de exploatare a acestora este mai mare decat a produselor alternative, iar greutatea optima a bielei originale previne aparitia vibratiilor, care pot uza timpuriu arborele. Departamentul nostru tehnic iti ofera solutiile ideale pentru interventiile tehnice asupra echipamentului tau, stiind cat de importante sunt calitatea pieselor de schimb, dar si manopera. Ia legatura cu noi si beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor noi din oferta noastra, astfel incat sa fie potrivite cu utilajul tau!

Biela miniincarcator JCB 225 - pentru ca ne dorim sa ai cele mai bune piese!

Biela face parte din mecanismul motor si are rolul de a prelua forta de apasare a pistonului pe care o transmite arborelui cotit. Daca exploatarea utilajului se face corespunzator, toate piesele mecanismului motor nu necesita intretinere, reparatie sau inlocuire. Biela se poate defecta (deforma) doar in anumite situatii speciale. Daca utilajul este vechi si are multe ore de functionare, in 90% din cazuri aceste piese sunt ovalizate. Biela trebuie sa aiba rezistenta mecanica ridicata si masa redusa, deoarece este supusa fortelor de inertie.

Contacteaza-ne! Te asteptam cu sfaturi bune!

Cand ti-e lumea mai draga, se strica ceva, nu doar utilaje, e o lege nescrisa facuta sa ne dea batai de cap. Nu te putem ajuta in alte domenii, dar ce tine de utilaje este floare la ureche pentru noi. Specialisti avem, consultanta gratuita am bifat, servicii de mentenanta oferim, iar ca sa ne contactezi, trebuie sa ne suni sau sa ne scrii.

Biela pentru miniincarcator JCB 225 beneficiaza de o garantie valabila 6 luni de la data cumpararii. Este o piesa rezistenta, cu siguranta nu vei avea probleme!

Livram biela miniincarcator JCB 225 in toate zonele tarii, prin intermediul curieratului rapid. Metoda de plata este ramburs. Pentru a ridica produsul direct de la sediul firmei, te asteptam langa Bucuresti.

Pentru reparatii motoare si alezare bloc motor, contacteaza cu incredere departamentul tehnic al firmei. Consultantii nostri iti pun la dispozitie serviciul de asistenta tehnica mobila - care poate interveni asupra miniincarcatorului tau, in localitatea in care acesta se afla. Nu ezita sa iei legatura cu noi pentru detalii!

Specificatii tehnice

diametru bolt 40mm
diametru arbore - 77mm
distanta intre gauri - 218mm
greutatea - 2,145Kg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura