Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Biela pentru cilindru compactor JCB VM115

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB VM115
Cod produs
5BYVCAZ7-M-IA
Out Of stock
Descriere
Biela cilindru compactor JCB VM115 este o componenta originala si o regasesti acum in oferta firmei la un pret de exceptie. Produsul, fabricat in Marea Britanie, se livreaza impreuna cu suruburile care unesc cele doua componente si impreuna cu bucsa de la boltul pistonului. Echipa noastra tehnica iti recomanda alegerea pieselor originale ca piese de schimb pentru utilajul tau, deoarece durata de exploatare a acestora este mult mai mare decat a altor versiuni de biele. Greutatea produsului original este optima si preintampina aparitia vibratiilor care pot strica arborele cotit.

Cilindrii compactori sunt utilaje extrem de rezistente, dar atunci cand un astfel de utilaj sufera o avarie in timp ce e folosit pentru pavare, se pot ivi urmari costisitoare pentru intreaga lucrare. Poate afecta calitatea lucrarii, poate duce la pierderea timpului intarzierea proiectului, plus ca exista cheltuieli suplimentare ale reparatiei. Atunci cand amani o schimbare de piesa, se strica si altele din vecinatate. Un serviciu de mentenanta personalizat ar fi cheia rezolvarii din timp a problemelor tehnice! Gasesti aceste servicii la ACN Piese Utilaje!

Biela cilindru compactor JCB VM115 - o piesa executata la standarde inalte!

Biela este o veriga majora in interiorul unui motor cu ardere. Aceasta conecteaza pistonul la arborele cotit si este responsabila pentru transferul puterii de la piston la arborele cotit si trimiterea acesteia la transmisie. Biela este una din piesele motorului cu cea mai mare fiabilitate. In mod normal, ea trebuie sa fie in stare de functionare si la casarea motorului. Totusi, uneori, din motive de executie, montaj sau exploatare incorecta sau pur si simplu vechime mare, se poate ajunge la incovoierea bielei, ceea ce o scoate din functiune.

Contacteaza-ne! Te asteptam cu sfaturi bune!

Cand ti-e lumea mai draga, se strica ceva, nu doar utilaje, e o lege nescrisa facuta sa ne dea batai de cap. Nu te putem ajuta in alte domenii, dar ce tine de utilaje este floare la ureche pentru noi. Specialisti avem, consultanta gratuita am bifat, servicii de mentenanta oferim, iar ca sa ne contactezi, trebuie sa ne suni sau sa ne scrii.

Biela pentru cilindru compactor JCB VM115 noua vine insotita de un certificat de garantie cu valabilitatea de 6 luni din momentul achizitiei.

Poti comanda acum biela cilindru compactor JCB VM115 si produsul va ajunge in localitatea ta in cel mai scurt timp, cu ajutorul serviciilor de curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs. Pentru a ridica personal produsul comandat, te asteptam la sediul firmei.

Departamentul nostru tehnic iti sta la dispozitie daca esti in cautarea unui atelier care sa constate starea utilajului din dotare sau care sa poata remedia rapid si eficient defectiunile tehnice ale cilindrului compactor. Una dintre echipele noastre de service mobil de pe intreg teritoriul tarii se poate deplasa in localitatea in care se afla echipamentul tau si poate efectua reparatiile necesare. Apeleaza cu incredere la mecanicii colaboratori ai firmei pentru interventii la blocul motor. Pentru detalii sau programarea unei interventii, te rugam sa iei legatura cu noi!

Specificatii tehnice

diametru bolt 40mm
diametru arbore - 77mm
distanta intre gauri - 218mm
greutatea - 2,145Kg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura