Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Senzor temperatura motor pentru compactor JCB VM115

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB
Cod produs
786GCB19-SC
Out Of stock
Descriere
Blocul motor are deranj prin “apartamente” si vrei sa rezolvi rapid problema? Stim cat de important este timpul in domeniul tau de activitate. Stim cat de important este si in afara domeniului tau de activitate. Unde nu este? Iti recomandam, pe scurt, un senzor temperatura motor JCB VM115 care compileaza toate caracteristicile necesare unui restart reusit. Mizeaza oricand pe produsele noastre, va fi intotdeauna o mana buna. Produs compatibil si cu variantele: JCB VM115HD si JCB VM115D/PD.

Primele ganduri pe care le avem inca de la prima ora, sunt cele pe care ni le transmit clientii nostri. Abia apoi si ale noastre. De aceea, oferim produse rezistente si de calitate, caci stim ca asta isi doresc. Si alaturi de ele, siguranta unor alegeri ispirate. Cand spui ACN, spui gand ghicit. Si, precum gandul, venim, vedem ce este, rezolvam si iti lasam drumul liber pentru performanta. Frumos, corespunzator!

Senzor temperatura motor JCB VM115 - intotdeauna alegerea castigatoare
Senzorii de temperatura pentru motoarele vehiculelor industriale precum compactoarele JCB, au functii importante in monitorizarea si gestionarea temperaturii motorului pentru a preveni supraincalzirea si a asigura functionarea corecta a motorului. Sunt mai multe tipuri de de senzori: termistori, termocuple sau rezistenta de platina (RTD). Fiecare dintre aceste tipuri de senzori are caracteristici specifice, precum precizie si interval de temperatura de masurare. Te consiliem intotdeauna sa alegi varianta optima!

Utilajul are nevoi? Cauta-ne pe noi!
Cu atatea informatii bombardandu-ti fiinta, este al naibii de dificil sa le retii pe cele care iti trebuie. De aceea, serviciul nostru de consultanta vine sa-ti faca ordine in ganduri si in decizii. Echipa noastra de specialisti iti va furniza toate informatiile relevante, competent si oportun. Comunicam amical, cald, asa cum se cuvine intre parteneri. Contacteaza-ne fara sfiala, consultanta este gratis!

Garantie
Defecte de fabricatie? Piece of cake. Apa de ploaie. Bagatela. You name it! Problema se rezolva in doi timpi si trei miscari! Acest senzor temperatura motor pentru compactor JCB VM115 are si garantie, valabila 6 luni de la data facturarii, care acopera o astfel de situatie. Documentele necesare se regasesc in interiorul coletului.

Livrare
Ne miscam uber rapid pentru ca tu sa primesti rulmentul comandat in cel mai scurt timp. Ti-l expediem indata ce ai facut comanda online sau telefonic. De asemenea, daca iti este la indemana, ai si posibilitatea sa ridici coletul de la sediul nostru de langa Bucuresti. Indiferent de alegere, cauta-ne utilizand datele din contact.

Montaj
Pentru a te feri de riscurile unui montaj incorect, iti facem recomandarea de a apela la persoane care stiu cu ce se mananca mecanica. Avem o lista completa de colaboratori din toata tara si, daca ai nevoie de un mecanic de incredere pentru efectuarea interventiei, da-ne de veste. Ti-l trimitem noi!

Specificatii tehnice:

• Inaltime - 24mm
• Diametru filet - 12mm
• Lungime - 64mm
• 2 pini tata
Trimite mesaj
Din Gura in Gura