Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Senzor temperatura motor pentru miniexcavator Bobcat 322

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 322
Cod produs
PU4E3C1J-AS
Out Of stock
Descriere
Inceteaza sa mai pierzi timpul in cautarea pieselor ideale si a tot felul de variante tehnice care nu prezinta garantia durabilitatii! Pune mana pe telefon si hai sa facem o intelegere pe termen lung! Tu tii cont de indicatiile noastre, noi iti livram calitatea superioara! Incepe cu acest senzor temperatura miniexcavator Bobcat 322 prelucrat anume de brandul Bobcat pentru a aduce efieicenta avansata!
Problemele tehnice se extind? Te-ai gandit ca ar exista metode mai eficiente si mai sigure cu care sa intreprinzi o asemenea afacere? Mentionam ca tehnologia nu se opreste din evolutie iar noi detinem toate secretele ca s-o ajungi din urma! Cere-ne sfatul si le asezam noi intr-un plan organizat care sa se comporte ca rutina zilnica! Impreuna putem pune bazele unei frumoase colaborari!

Vrei sa investesti o data si bine? Atunci alege acest senzor temperatura miniexcavator Bobcat 322 nou!
Aparitia unei probleme tehnice este mult probabila atunci cand calitatea nu raspunde rolului atribuit piesei! Aceasta piesa monitorizeaza gradele motorului. Senzorul face reglarea constanta a temperaturii pentru a mentine motorul in stare optima. Sunt
necesare urmatoarele: verificarea regulata, curatarea si inlocuirea la timp.

Apeleaza la informatia de actualitate!
O multime de informatii se vor contopi si iti vor servi la intreprinderea activitatii tale daca ne dai un singur telefon! Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta din cadrul depozitului nostru si intra in contact cu cei mai buni operatori! Piesele vor fi corect alese, iar tu le vei primi pe cele compatibile cu utilajul tau! Mai mult decat atat vei fi indrumat catre cele mai potrivite ateliere de montaj si vei primi planuri personalizate de intretinere!

Livrare
Daca activitatea ta nu mai suporta amanare si ai nevoie rapid de acest senzor temperatura miniexcavator Bobcat 322 nou, nu-ti face griji! De vreme ce ne-ai contactat si ai plasat comanda, asteapta-te sa primesti produsul imediat!

Montaj
Cea mai mare performanta o obtii de la o calitate superioara! Insa un aspect esential pentru intretinerea acesteia este un montaj corect! Odata instalata gresit sau superficial, piesa nu poate raspunde prompt cerintelor utilajului! Alege sa lucrezi ca un profesionist si indreapta-te catre un atelier de montaj! Doar asa iti vei proteja sanatatea utilajului!

Specificatii

• Mufa 1 pin tata pentru papuc lat
• Filet 10mm
• Hexagon 14mm
• Lungime 55mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura