Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Senzor temperatura pentru miniincarcator Bobcat 863

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 863
Cod produs
NQ91ZG4I-AS
Out Of stock
Descriere
Aceasta pagina este dedicata unei noi creatii marca Bobcat, foarte bine cotata in randul pieselor motor! Acest senzor temperatura miniincarcator Bobcat 863 este expresie a calitatii superioare! Nu intamplator ai ajuns aici, iar prezentarea noastra este intocmai infatisarea realitatii! Iti sugeram sa optezi pentru aceasta piesa pe care o regasesti acum la oferta!
Chintesenta activitatii pe care o intreprinzi este perseverenta! Fara ea, poti regresa fara sa-ti dai seama! Aceasta atitudine o poti dobandi si aplica daca alegi sa te raportezi la noile tendinte din industrie si daca alegi sa cooperezi cu operatorii nostri! Ei sunt cei care detin raspunsurile la orice intrebare si care se vor implica total in cazul tau!

Fii fericitul beneficiar al acestui senzor temperatura miniincarcator Bobcat 863 nou!
Esti decis asupra unei piese dar ti-ai dori sa ai o garantie ca isi va indeplini rolul intr-un mod corect? Sigur, asta tine de calitate! Iar in ceea ce priveste acest filtru, nu ai de ce sa-ti faci griji! El va masura temperatura lichidului, trimitand informatiile catre unitatea de control a motorului!

Acum poti performa fara griji! Ai toate informatiile necesare!
Ne-am dorit sa fim o comunitate tehnica full option asa ca am infiintat serviciul gratuit de consultanta disponibil tuturor clientilor! Cu un singur telefon vei fi sigur ca faci alegerile corecte pentru ingrijirea utilajului si a afacerii! Impreuna cu operatorii veti face selectia ideala a piesei necesare si veti intocmi un plan ultra benefic de intretinere! Avem toate raspunsurile de care ai nevoie!

Livrare
Ai nevoie de acest senzor temperatura miniincarcator Bobcat 863 nou? Ne mobilizam si ti-l expediem in doar 24 de ore, oriunde in tara! Acceseaza datele de contact si plaseaza comanda iar noi ne ocupam de restul!

Montaj
Te putem directiona usor catre un atelier ce detine competenta in ceea ce priveste montajul unor astfel de piese! Este cea mai buna si sigura miscare pe care o poti face pentru a intretine sanatatea piesei! Lucrarea unui specialist este sigur cea mai buna optiune cand vine vorba de momentul asamblarii!

Specificatii tehnice:

• Mufa mama 2 pini
• Filet exterior - 13,9mm
• Hexagon 19
• Lungime totala - 72mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura