Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Senzor temperatura pentru miniincarcator Bobcat A220

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat A220
Cod produs
3EOQGR0F-AS
Out Of stock
Descriere
Ce asteptari si dorinte ai atunci cand faci o investitie pentru o piesa de schimb? Noi banuim ca iti doresti ca ea sa performeze indelung! Este posibil acum! Prin calitatea conferita, toate piesele noastre au aceasta abilitate! Acest senzor temperatura Bobcat A220 este o dovada a calitatii, fiind prelucrata de celebrul producator Bobcat!
Nu te ingrijora si nu da inapoi doar pentru ca ai intampinat o problema tehnica! Suna-ne pentru a te sfatui si a-ti acorda cea mai eficienta metoda de remediu! Iar daca problema se refera la imobilizarea utilajului tau pe teren, atunci iti trimitem cea mai iscusita echipa de asistenta! Consulta-te cu noi! Vei avea doar de castigat!

Alege pentru utilajul tau acest senzor temperatura Bobcat A220 si ajuta-l sa performeze!
Atunci cand te gandesti la gama pieselor de schimb, cel mai de temut fenomen este coroziunea rapida! Iti intelegem ingrijorarea, insa acesta este motivul pentru care ne-am lansat pe piata! Pentru a-ti aduce piese precum acest senzor! El va masura temperatura lichidului, trimitand ulterior informatiile catre unitatea de control a motorului!

Vrei sa evoluezi? Alege sa te informezi!
Sursa de informare este un start de importanta majora! Pentru domeniul nostru, am scos la iveala serviciul gratuit de consultanta, aceasta oportunitate unde cunostintele tale se vor imbogati! O conversatie transaprenta cu operatorii nostri va conduce catre alegerea corecta a piesei si intocmirea unui plan personalizat de intretinere!

Livrare
Ai decis ca ai nevoie de acest senzor temperatura Bobcat A220 si ai nevoie de el cat mai repede? Ti-l expediem in cel mai scurt timp! Oriunde te-ai afla, iti trimitem piesa dorita in doar 24 de ore de indata ce ne-ai contactat!

Montaj
Noi te asiguram de calitatea piesei, tu ai grija de ea! Chiar si cele mai rezistente piese isi pot pierde puterile atunci cand manopera este superficiala! De aceea, ca noi colaboratori, iti sugeram sa montezi piesa intr-un atelier de specialitate alaturi de profesionisti! Iti putem sugera locul ideal, chiar in apropierea ta!

Specificatii tehnice:

• Mufa mama 2 pini
• Filet exterior - 13,9mm
• Hexagon 19
• Lungime totala - 72mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura