Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Senzor temperatura motor pentru miniincarcator Bobcat 463

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 463
Cod produs
YJIDAW3H-AS
Out Of stock
Descriere
Speram din suflet sa fim ajutorul de nadejde al fiecarui client care ne trece pragul! Ai incredere in recomandarile si solicitarile noastre caci depunem mult efort si interes pentru a te multumi! In acest caz iti recomandam acest senzor temperatura miniincarcator Bobcat 463 pe care sa il integrezi in sistemul motoral masinariei tale! Este o inventie Bobcat care nu va ezita sa te multumeasca!
Iesi putin din zona de confort si da o sansa noilor tendinte din domeniu! Cu o abordare de actualitate, vei atinge performante de neinchipuit si iti vei intreprinde munca intr-un mod mult mai practic! Ai toate motivele sa apelezi la serviciul de consultanta! Este gratis si accesibil in orice moment! Asteptam apelul tau si povestea ta!

Cu acest senzor temperatura miniincarcator Bobcat 463 ai siguranta functionarii indelungate!
Rolul acestei bijuterii tehnice este drastic influentat de calitatea sa si capacitatea de a permite exploatarea intensa! Un senzor este durabil in conditiile in care sunt respectate conditiile de intretinere recomandate de producatorul utilajului. Aceasta piesa monitorizeaza gradele Celsius ale motorului.

Vrei performanta? Tine cont de informatie!
Nu punem la indoiala ca esti un muncitor desavarsit si ca metodele tale au dat randament! Spunem doar ca putin din ideile tale cu putin din ideile noastre ar putea conduce catre cea mai performanta tehnica de intreprindere! Apeleaza la serviciul de consultanta si impreuna cu operatorii alege piesele compatibile! Afla totodata si despre atelierele renumite de montaj si tot ce este nou!

Livrare
Acest senzor temperatura motor miniincarcator Bobcat 463 iti va fi livrat in cel mai scurt timp, la adresa dorita de indata ce ne contactezi! Intra pe site, plaseaza comanda si de restul ne ocupam noi!

Montaj
Cand vine timpul acestui moment, decizia ta trebuie sa fie una inspirata! Nu poti risca sa darami ceea ce ai construit dintr-o simpla eroare! Mai ai incredere inca o data in sfatul nostru si monteaza piesa intr-un atelier de specialitate! Mentine-i calitatea intacta si da-o pe mana specialistilor pentru a mentine calitatea in perfecta stare!

Specificatii

• Mufa 1 pin tata pentru papuc lat
• Filet 10mm
• Hexagon 14mm
• Lungime 55mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura