Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Senzor temperatura motor pentru miniexcavator Bobcat 324

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 324
Cod produs
VDWZHQ0I-AS
Out Of stock
Descriere
Depozitul nostru este locul celor mai moderne piese de schimb ce promit calitate absoluta! Indiferent de modelul sau cerintele utilajului, fii sigur ca acesta isi va gasi remediul aici! Pune accent pe acest senzor temperatura motor miniexcavator Bobcat 324 din gama produselor motor marca Bobcat! Este o afacere in toata regula din orice punct de vedere!
Dorintele tale vor fi ascultate si indeplinite! Doar exprima-le si da-ne sansa sa lucram la un plan ingenios de sustinere a propriei activitati! Avem oamenii si resursele potrivite cu care sa ne indeplinim misiunea! Munca superficiala ne este un concept strain! Ne-ar face placere sa te putem ajuta cum se cuvine! Abordeaza si beneficiaza de serviciul de consultanta!

Cauti calitatea? Cu acest senzor temperatura motor miniexcavator Bobcat 324 ai gasit-o!
Aparitia unei probleme tehnice este mult probabila atunci cand calitatea nu raspunde rolului atribuit piesei! Aceasta piesa monitorizeaza gradele motorului. Senzorul face reglarea constanta a temperaturii pentru a mentine motorul in stare optima. Sunt necesare urmatoarele: verificarea regulata, curatarea si inlocuirea la timp.

Apeleaza la informatia de actualitate!
O multime de informatii se vor contopi si iti vor servi la intreprinderea activitatii tale daca ne dai un singur telefon! Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta din cadrul depozitului nostru si intra in contact cu cei mai buni operatori! Piesele vor fi corect alese, iar tu le vei primi pe cele compatibile cu utilajul tau! Mai mult decat atat vei fi indrumat catre cele mai potrivite ateliere de montaj si vei primi planuri personalizate de intretinere!

Livrare
Daca activitatea ta nu mai suporta amanare si ai nevoie rapid de acest senzor temperatura miniexcavator Bobcat 324 nou, nu-ti face griji! De vreme ce ne-ai contactat si ai plasat comanda, asteapta-te sa primesti produsul imediat!

Montaj
Cea mai mare performanta o obtii de la o calitate superioara! Insa un aspect esential pentru intretinerea acesteia este un montaj corect! Odata instalata gresit sau superficial, piesa nu poate raspunde prompt cerintelor utilajului! Alege sa lucrezi ca un profesionist si indreapta-te catre un atelier de montaj! Doar asa iti vei proteja sanatatea utilajului!

Specificatii

• Mufa 1 pin tata pentru papuc lat
• Filet 10mm
• Hexagon 14mm
• Lungime 55mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura