Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Senzor temperatura motor pentru miniexcavator Bobcat 323

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 323
Cod produs
M2VZ58U1-AS
Out Of stock
Descriere
Acest senzor temperatura motor miniexcavator Bobcat 323 este rezultatul unor materiale si tehnici de prelucrare de ultima generatie! Cum altfel putea proceda brandul de renume Bobcat in prelucrarea unui produs autentic? Surprinde-ti utilajul si al sau sistem motor cu o doza consistenta de calitate! Garantam pentru functionarea sa de durata! Garantam pentru performanta!
O alegere inspirata in acest domeniu este aceea de a fi constant informat cu date raportate la noile tendinte tehnice! Doar asa vei fi sigur ca vei cunoaste eficienta si productivitatea absoluta! Pentru ca acest lucru sa se intample, te sfatuim sa iei legatura cu agentii nostri pregatiti pentru a te asista si indruma! Este gratis! Trebuie doar sa iti doresti!

Un astfel de senzor temperatura motor miniexcavator Bobcat 323 se va dovedi extrem de util!
Aparitia unei probleme tehnice este mult probabila atunci cand calitatea nu raspunde rolului atribuit piesei! Aceasta piesa monitorizeaza gradele motorului. Senzorul face reglarea constanta a temperaturii pentru a mentine motorul in stare optima. Sunt necesare urmatoarele: verificarea regulata, curatarea si inlocuirea la timp.

Apeleaza la informatia de actualitate!
O multime de informatii se vor contopi si iti vor servi la intreprinderea activitatii tale daca ne dai un singur telefon! Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta din cadrul depozitului nostru si intra in contact cu cei mai buni operatori! Piesele vor fi corect alese, iar tu le vei primi pe cele compatibile cu utilajul tau! Mai mult decat atat vei fi indrumat catre cele mai potrivite ateliere de montaj si vei primi planuri personalizate de intretinere!

Livrare
Daca activitatea ta nu mai suporta amanare si ai nevoie rapid de acest senzor temperatura miniexcavator Bobcat 323 nou, nu-ti face griji! De vreme ce ne-ai contactat si ai plasat comanda, asteapta-te sa primesti produsul imediat!

Montaj
Cea mai mare performanta o obtii de la o calitate superioara! Insa un aspect esential pentru intretinerea acesteia este un montaj corect! Odata instalata gresit sau superficial, piesa nu poate raspunde prompt cerintelor utilajului! Alege sa lucrezi ca un profesionist si indreapta-te catre un atelier de montaj! Doar asa iti vei proteja sanatatea utilajului!

Specificatii

• Mufa 1 pin tata pentru papuc lat
• Filet 10mm
• Hexagon 14mm
• Lungime 55mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura